Yves Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 ето го на Пооакано е на някои места, ама нямам нерви за повече Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 Като става дума за мегадет, просто не мога да не направя коментар, защото е една от любимите ми банди. Верно е поакано малко, ама в общи линии е яко, звука също е готин.... падам си по по-мекия и не толкова хай гейн звука. На солото има още един глас при китарите, ще е яко, ако го направиш и него. Бай да уей, какво си използвал за записа на китарите? Цитирай
Yves Отговорено Декември 22, 2009 Автор Отговорено Декември 22, 2009 Да, наистина има още един глас, обаче с оглед на това, че така го оаквам, не искам да си представям каква дисхармония ще сътворя ако го усложня още Като ми поулегне още малко се надявам да стане по-добре и евентуално тогава да добавя втората китара и да го лепна в цялата песен, която е една от любимите ми на Мегадет Може би противно на очакванията този звук идва от активен адаптер А иначе и ритъм и соло китарите са записани с Line 6 UX1 и прилежащия софтуер. Цитирай
ultramega Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 Дано не ми се обидиш , но ми звучи доста неритмично солото Като ти поулегне още пусни пак Цитирай
Yves Отговорено Декември 22, 2009 Автор Отговорено Декември 22, 2009 (Редактирано) Е, няма да се обидя естествено, аз нали затва съм го пуснал тук Ако исках да чувам безпочвени похвали щях да го пускам на баба ми Задължително ще го оправя и ще го пусна пак...нали трябва да измия срама от челото Мерси и на двамата за коментарите Редактирано Декември 22, 2009 от Yves Цитирай
Recommended Posts