Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Добър ден реших и аз да пусна нещо тук

въпреки че стилово не знам как ще се приеме :D но няма как да разбера ако не опитам

Това е първият сингъл от предстоящ. Скоро предстои заснемането на клип към песента и издаването на втори сингъл. Парчето е с участието на T.H.A. Buchkata и е част от продукцията на The Dog Squad!

Надявам се да ви допадне. Приятно слушане и наздраве!!!!

http://www.myspace.com/wwfxsound

Отговорено

Аве малко е некоректно да ползваш името на отдавна утвърдена група каквато е TOTO, но вероятно хич не си запознат с тях.

Отговорено (Редактирано)

Запознат съм с групата много добре

името ТОТО е с мен още преди да мога да говоря

смисал това ми е имато родителите ми са ме наричали така всички ме познават така

следователно това ми е и псевдонима

Редактирано от Teodosi Nikolov
Отговорено

Много непрофесионално и некоректно е, ако го ползваш за музикално творчество. :D Помисли да го промениш. Това, че ти е разговорен прякор във всекидневието е много различно от това, да се представяш музикално пред света с него. Когато видях темата, помислих, че става дума за някакъв микс с групата Тото и е объркан едва ли не разделът. И това не е името ти, името ти е Теодоси, доколкото виждам. Смени си псевдонима, защото надали ще те гледат с добро око. Има много варианти - Теоник, Теод и т.н., ако искаш да има общо с името ти. Изключено е да остане така, без да си навлечеш някакви неприятности...

Отговорено

Мдаа, и аз си признавам, че името ТОТО ми създаде съвсем различни очаквания.

А публкуваният речитативен продукт само загуби от сравнението.

Ко да праЙш? Въпрос на свобода, артистичен избор и "младежки непукизъм"...

В крайна сметка, кви са па тия... ТОТО?

:D

Отговорено

Абе хора на по колко години сте не се излагайте !!!!!!

пускам тема за музика

На Вас проблема ви е името смешна работа

както и да е

ок гледам че Stone е модер

изтрий темата направо брато не ми се занимава

Отговорено

Чесно брато по-добре не се занимавай тука сме твърдоглави,закостенели и не можем да разберем, що си се кръстил така :)

Не слушам такава музика и нещата ти не са лоши,ама от уважение си СМЕНИ ИМЕТО ЩОТО АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ Е ТЪПО,ДА СЕ КАЗВАШ КАТО СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ГРУПА.Ако издадеш албум как мислиш ще се продава?

Отговорено

^^

Браточка, идеята е точно, че пускаш тема за музика.

Като питаш средностатистическия слушател където и да е:

Как свързва името ТОТО с музиката, колко души ще се сетят за теб?

(Дядо Коледа, Мама, тате, гаджето и десетина приятели...)

И какво толкова странно има, че хората извън тесните ти роднински, лични (и митични) отношения НЕ ТЕ ПОЗНАВАТ и не приемат твоите ограничени виждания? (Или да ги наречем направо евтини посегателства върху име, което в музикалния бранш има стойност на интелектуална собственост и търговска марка!!)

Привличаш внимание към себе си по некоректен начин... :)

Не знам на колко години трябва да си, за да ти светне лампата.