Teodosi Nikolov Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Добър ден реших и аз да пусна нещо тук въпреки че стилово не знам как ще се приеме но няма как да разбера ако не опитам Това е първият сингъл от предстоящ. Скоро предстои заснемането на клип към песента и издаването на втори сингъл. Парчето е с участието на T.H.A. Buchkata и е част от продукцията на The Dog Squad! Надявам се да ви допадне. Приятно слушане и наздраве!!!! http://www.myspace.com/wwfxsound Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Аве малко е некоректно да ползваш името на отдавна утвърдена група каквато е TOTO, но вероятно хич не си запознат с тях. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Изборът на името Тото е най-малкото много безвкусно. А иначе си е направо нагло. Отказвам да слушам. Цитирай
Teodosi Nikolov Отговорено Декември 21, 2009 Автор Отговорено Декември 21, 2009 (Редактирано) Запознат съм с групата много добре името ТОТО е с мен още преди да мога да говоря смисал това ми е имато родителите ми са ме наричали така всички ме познават така следователно това ми е и псевдонима Редактирано Декември 21, 2009 от Teodosi Nikolov Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Много непрофесионално и некоректно е, ако го ползваш за музикално творчество. Помисли да го промениш. Това, че ти е разговорен прякор във всекидневието е много различно от това, да се представяш музикално пред света с него. Когато видях темата, помислих, че става дума за някакъв микс с групата Тото и е объркан едва ли не разделът. И това не е името ти, името ти е Теодоси, доколкото виждам. Смени си псевдонима, защото надали ще те гледат с добро око. Има много варианти - Теоник, Теод и т.н., ако искаш да има общо с името ти. Изключено е да остане така, без да си навлечеш някакви неприятности... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Мдаа, и аз си признавам, че името ТОТО ми създаде съвсем различни очаквания. А публкуваният речитативен продукт само загуби от сравнението. Ко да праЙш? Въпрос на свобода, артистичен избор и "младежки непукизъм"... В крайна сметка, кви са па тия... ТОТО? Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Онез, дет' джуркат топките по телевизията. Този участник обаче няма да спечели от Тото-то. Цитирай
Teodosi Nikolov Отговорено Декември 21, 2009 Автор Отговорено Декември 21, 2009 Абе хора на по колко години сте не се излагайте !!!!!! пускам тема за музика На Вас проблема ви е името смешна работа както и да е ок гледам че Stone е модер изтрий темата направо брато не ми се занимава Цитирай
Heartman Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Чесно брато по-добре не се занимавай тука сме твърдоглави,закостенели и не можем да разберем, що си се кръстил така Не слушам такава музика и нещата ти не са лоши,ама от уважение си СМЕНИ ИМЕТО ЩОТО АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ Е ТЪПО,ДА СЕ КАЗВАШ КАТО СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ГРУПА.Ако издадеш албум как мислиш ще се продава? Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 ^^ Браточка, идеята е точно, че пускаш тема за музика. Като питаш средностатистическия слушател където и да е: Как свързва името ТОТО с музиката, колко души ще се сетят за теб? (Дядо Коледа, Мама, тате, гаджето и десетина приятели...) И какво толкова странно има, че хората извън тесните ти роднински, лични (и митични) отношения НЕ ТЕ ПОЗНАВАТ и не приемат твоите ограничени виждания? (Или да ги наречем направо евтини посегателства върху име, което в музикалния бранш има стойност на интелектуална собственост и търговска марка!!) Привличаш внимание към себе си по некоректен начин... Не знам на колко години трябва да си, за да ти светне лампата. Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 Имам един приятел, който се казва Сталин - и на него не му е лесно... Цитирай
Recommended Posts