yotzzo Публикувано Декември 19, 2009 Публикувано Декември 19, 2009 (Редактирано) Такааа, не знам дали знаете, но аз съм голям текстописец! Не си публикувам тесктовете, за да не ми ги крадат, но сега - от мен да мине ще пусна 2 стари текста. Кратки изчерпателни и гениални. Освен, че съм Голям Поет съм и скромен. Първият е придружен от документален концертен запис - 8-ми февруари 94-та Славянска Беседа с джазтрио Латекс. All Rights Reserved! http://www.4shared.com/file/176718464/196472d4/sivite.html "Сивите пчелички отлитнаха на юг/поздрави за всички от Дядо ви Боклук./ И банички ще има, и питки без кори./Зад новата градина брадата му летиииии!" Втори от същия период: " Китки росни гарги сосни/ниско из поле летят./ Може би ще ги докосне някоя незряла плът./ И далеко в своя път Дядо Мраз ще ги обеме/ в своето лъчисто бреме - /няма време, няма прът!" Туйто! Възхищавайте се! Сега се въздържам да пиша тесктове, че завистниците и подражателите станаха много... Някога ще открият ръкописите ми, някой ще ги публикува и ще стане милионер - халал да му е! За мен е достатъчно, че едно време текста за Пчеличките достигна да сърцата на хората и ги стопли в студения февруарски ден! Благодаря за вниманието искрено ваш Б. Куюмбишев, пардон Куюмджиев - творец. П.П. Дъжа да отбележа, че не съм под влиянието на упойващи вещества и увеселителни напитки, нито съм бил по време на текстописането. Весели празници мили колеги и нека да има музика и радост в душите ни! Редактирано Декември 19, 2009 от yotzzo Цитирай
Лими Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Супер, "Дядо Йоцо гледа и прописа" радвам се, че долавям ползотворното влияние на King Crimson от ранните албуми. Red, Islands, Larc's а сега : Много умен Съвет: Първо прочети внимателно това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=70858&hl= та да си знаеш кво те чака, за да няма после това: това: и накрая това: Че наоколо вият вълци, гладни за агнешко Успех! Весели празници Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 (Редактирано) ^ Ама ти сериозно ли мислиш, че аз съм ги правил насериозно... Трябва да те черпя едно питие по случая! Относно Кримсън - чакай малко - това, което чуваш е част от концерт на хора, които са се забавлявали без да се вземат насериозно, с идеята че правят смешки и импровизират. Не помня един път ли репетирахме или два. После писаха във в."Стандарт", че сме свирили фрий джаз. Редактирано Декември 19, 2009 от yotzzo Цитирай
Лими Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Китарата и сакса са в духа на стария Кинг Кримзън. А "сериозно - несериозно", няма значение , щом идват весели празници Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Абе ,коледно настроение отвсякъде.. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Това беше нещо в стил: Вчера в детската градина ток удари двама-трима. Три дечица веселушки светят като крушки. С ятаган добре наточен аз съм бърз и много точен - вчера чичо ми намина и не си замина. Супер яка простотия със супер яко коледно настроение. ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ Цитирай
Recommended Posts