Angelina Sekulova Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 (Редактирано) Жестока тема! Предлагам да си организираме форумна кампания "Женени с деца". И искам да я подкрепя със следната невинна идейка: П.П. Хммм, синхронът на часовниците и часовите зони ще бъде проблем, но мярката може да се прилага веднъж на всеки 4 часа, като броенето започва от 22:55 часа, БГ време на 1 януари, 2010 година (примерно). Редактирано Декември 21, 2009 от Angelina 2 Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Темата е култова, но може би трябва леееко да се скрие.. Туко-виж си имаме работа с женските синдикати, който ще искат да се унищожи форума и при браузването да се отваря страницата на "Искрено и Лично". Цитирай
Anakon Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Напълно подкрепям идеята за автоматична Shut Down система в 22:55 Ама при едно условие. Системата да бъде "гъвкава", демек - такива необвързани ергени (като мен) скрипта да не ги лови. Така че - в 23:00 всичко що е женено/сгаджосано получава един бърз Shut Down (като на култувата картинка на Ангелина по-горе), а ние останалите получаваме автоматично пренасочване към http://forum.muzikant-ergen.org което е вечерно-нощната страница на "Българският форум за музиканти-ергени" П.П. - Пишете активно в тая тема, колеги! Щото като гледам - няма още дълго да й се радваме... 1 Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 (Редактирано) Аз ви казах, че ще има и още! (Добре, че последната е от нашите!) Системата да бъде "гъвкава", демек - такива необвързани ергени (като мен) скрипта да не ги лови.Така че - в 23:00 всичко що е женено/сгаджосано получава един бърз Shut Down (като на култувата картинка на Ангелина по-горе), а ние останалите получаваме автоматично пренасочване към http://forum.muzikant-ergen.org което е вечерно-нощната страница на "Българският форум за музиканти-ергени" ГАДОВЕ!!! ---------------------- Темата е супер, ама си знаех, че до нищо добро няма да доведе за http://forum.muzikant-jenen.org! Редактирано Декември 21, 2009 от Ивелин Цитирай
rinti Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Anakon, то хубаво предложението, ама да не почнат да се развеждат хората Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 ...замирисА на "Часът на мама"... Цитирай
zeratuL_x Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 Или по-скоро Часът на Татко Клик Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 Вие се бъзикате, ама моята булка от китарата ме ревнува, какво остава кат ме види във форума. дъртия препатил Полифон пп Ще споделя също, че чуе ли вече многогласията ми, тя се изприщва. 1 Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 ...интересна тема...Хайде лека нощ на всички , че имам работа.. ХМ... 1 Цитирай
Anakon Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 Всички сме с теб, човече, и ще те подкрепяме като една вярна агитка! Цитирай
rinti Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 (Редактирано) Така е, така е Не се предавай Редактирано Декември 23, 2009 от rinti Цитирай
gost Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Днес ми казаха една "поговорка" която е много подходяща за случая. "Туи коет е*а, от него акъл не взимам" Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 ^Това пробвал ли си да го вметнеш на жената, без да си в тежка бронирана машина, осигурено резервно място за спане в следващата седмица и неограничен кредит в магазин за цветя? Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Аз не мога да споделя всеобщото нещастие. :) Първо, мъжът ми сума кандърми ми отправи (цяла година!), да се регистрирам във форума. Ще споделя също, че чуе ли вече многогласията ми, тя се изприщва. А миналата година, докато пеех Too Many Tears на Снейк по нощите, беше стоял 20 минути в коридора пред вратата на кухнята (където аз се вихря...). Бил жаден, но не смеел да влезе, да си налее вода. И останал отвън на студеното, по чорапи, да слуша. Като прекъснах за малко, влезе и каза: "Това, последното изпяване, не го пипай. Ти така пя, че не можах да мръдна от мястото си..." Не е музикант, нито има аспирации или способности в тази посока. Но знае, че за мен музиката е неприкосновен периметър. И това му е скъпо. И МОГА ДА СИ КИСНА ВЪВ ФОРУМА КАТО ПАЯК, когато и колкото си поискам, докато свет светува и има Интернет (пукнете от яд!)... Цитирай
Recommended Posts