Борис Публикувано Декември 18, 2009 Share Публикувано Декември 18, 2009 Здравейте всички,днес бях музикален магазин:китари троплети тъпани и прочие видях биси рич-а и го пробвах на едно 60W мисля че.Та като я вкючи пича вика кубето е хубаво ала-бала,и така почнах интрото на metallica creeping death ама дисторшъна звучше просто като пръдня и питам:нещо не е настроено кубето или китарата не е хубава?!?Направо се отчаях,бях се запътил към тази китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 Възможни са и двата случая.Да не си ги пробвал в Динакорд? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 Чакай, да хвърля боб, че да позная за кой модел китара и кубе говориш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 най-вероятно е от кубето.За какво маршалче си говорим По принцип и ниските серии на б.с. не са лоши,макар сток адаптерите да не ги хвалят много.Аз лично ги харесвам и не виждам по какво отстъпват на другите в този ценови клас. Дай малко повече информация какво си пробвал точно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Декември 18, 2009 Автор Share Отговорено Декември 18, 2009 Не знам къде е това ако има в Пловдив,щото за Маршалите уж добри думи чувам а пък биси рича беше към 400 кинта предполагам трябва да вадят добър звук...пък и изглежда злобна все едно надявам се настройките да не са били добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Декември 18, 2009 Автор Share Отговорено Декември 18, 2009 Значи китарата е стандартен уарлок 2 двойни адаптера копче в 2 или три посоки не съм сигурен а кубето само видях че е към 300 лева към 60W Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 Мисля, че е от настройките (еквилайзера) на усилвателя.Но пък от друга страна през това кубе всеки ден минават доста китари и не мисля, че продавач-конслутантите няма да го настроят или да доловят, че нещо не е като хората.Може и да е от тона на китарата.Има милион,,не- милиарди причини за този проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 Може да не е настроена китарата...тогава наистина звучи като пръдня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Декември 18, 2009 Автор Share Отговорено Декември 18, 2009 Еее,отчая ме...дано да е нещо др щото уарлоците мн ме радват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 (Редактирано) Малко гадно ще прозвучи,за което се извинявам,като каква пръдня звучи ? Звучи по-глухо или по-остро? Редактирано Декември 18, 2009 от Malcolm_Young Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Декември 18, 2009 Автор Share Отговорено Декември 18, 2009 остра и мн дразнеща,изложих се пред целия магазин :X Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 Абе много интересна работа,Маршал 60вата за 300лв и то в магазин искам да го видя това. По темата ти какъв тон искаш да извади без да направиш някакви настройки на еквалайзер или драйв-гейн-волум.Ако мислиш че като включиш китарата в Маршала и тя ще звучи като на Джеимс Хетфийлд няма как да стане,защото звука който търсиш не се получава толкова лесно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 Освен да попиташ дали можеш да я пробваш на друг усилвател.Друг начин не виждам.Помоли и човека да ти настрои добре звука Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Декември 18, 2009 Автор Share Отговорено Декември 18, 2009 Еми за 300 лева не съм сигурен но беше големичко все пак не опитах да докарам звука на хайтфиелд ама все пак да посвиря на китарата да видя каква стока е.Иначе се опитах да я настроя може ми неуспешно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Декември 18, 2009 Share Отговорено Декември 18, 2009 Другия път вземи някой приятел или познат, който разбира от тея неща.Като отидеш в магазина трябва да можеш да настроиш китарата,защото фалшива никога няма да звучи добре,после усилвателя трябва да се побутне за да извади добър звук.Пробвай я на чист саунд и със драйв за да чуеш как звучи тази китара.Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts