AorA_Bass Публикувано Декември 30, 2005 Публикувано Декември 30, 2005 ХОра това нещо струва 600 кинта..стртувал и си да го купя?http://i.dir.bg/shop_storage/add/2005/03/30/21304.jpg Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 пич не се набутвай. виж в купувам продавам някой продаваше един бандит..... само не взимай фендер Цитирай
ultrazone Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Аз не бих купувал само от виждане на една снимка, но ако си го пробвал и ти допада като възможности може и да си го купиш. Аз лично за тези пари бих взел по-скоро Marshall, Peavey или Randall на втора ръка. Ама зависи от това какво звучене гониш. Ако пък е лампов Фендера може и да звукне доста добре. Само драйвовете им са слабички, ама ако не ги ползваш е все тая. Айде успех с пазаруването и да почерпиш!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 Хах, пробвал съм по-малката версия, и те уверявам, че драйва въобще не е слаб. Тва си е машина за метъл. Цитирай
7thString Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 Аз имах колебание м/у тоя фендер и Берингер gmx212 и определено берингера ми допадна повече. Тоя фендер е боклук... меко казано. Иначе фендер имат много добри продукти, но само във високата част на ценовата листа Цитирай
Telerig Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Хах, пробвал съм по-малката версия, и те уверявам, че драйва въобще не е слаб. Тва си е машина за метъл. Аз съм слушал китариста на една известна група да забива наживо със същата машина - направо срути от саунд - свиреше с камиончета на Boss. Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 Да така е..да кажеш че фендер е боклук е смешно...а искам да питам администаторите...защо затриха другата тема..с многото мнения за кубето? Цитирай
musicman Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Защото щеше да ми отнеме цял ден да отделя обидите, шльокавицата и глупостите от полезното. Ако искаш синтезирай, това което е ценно и ще го сложим в тази тема Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 определено мога твърдо и достойно да застана зад мнението си, че евтините кубета на фендер са БОКЛУК. в другата тема която изтриха в последното мнение съм казал някои от многото причини. поне тези които съм установил никой да не се обижда ама не може да сравняваме евтин фендер с пийви от същия ценови клас или пък рандалл, маршал.....защо не и някой берингер Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 Еми stratocaster не съм съгласен с теб мой чве..лично мение! Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 Да де...че така де..ии според мен звука на това кубе е въпрос на вкус както каза ТОНИ, и на мен както и на него ми допада специфичния Фендер звук..каквото това кубе притежава доста добре..така че.. и ако може още нещо..да не обиждат това кубе хора които не само че не са свирили на него ами дори не са го чували ка кзвучи в ръцете на друг човек..казвам го зашото в предната тема за кубето имаше много хора които говориха наизуст! Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 За тия пари според мен си струва.Зависи обаче с какво ще го ползваш и какъв звук търсиш.Пробвай го с твойта китара и ефекти и ако ти хареса го взимай! Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 5, 2006 Автор Отговорено Януари 5, 2006 Да, така направих, т.е. момчето за което е така направи! Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 (Редактирано) Да, така направих, т.е. момчето за което е така направи! и кво купихте ли го аз скоро също ше си го зимам--а ония смешник къде разпраа че било боклук хахах абе мани да се смеем ли да плачем ли драива му бил слаб хахаха пивито било по добро хахахах-е ако свириш блусарски истории да--ама афендера и драива му къртат мноо здраво--пробвах го и се размазах a с металзоната към него--нема такова животно-- Редактирано Януари 6, 2006 от KILL_EM_ALL Цитирай
Recommended Posts