martist Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 (Редактирано) някой може ли да запише нещо на синтезатора си с такъв звук и да постне Ок.Ма утре. Редактирано Януари 2, 2006 от martist Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Ето ти официалното демо: http://www.yamahasynth.com/demos/p120/05_p120_HPCD.mp3 Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 3, 2006 Автор Отговорено Януари 3, 2006 супер напомня на ренесансовия период.мерси много. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Значи аз вече нямам P90, затова ти дадох линк към официалното демо, но сега намерих едни стари мои демота записвани с това пиано, които бях пускал тук или в някой друг форум, за да покажа как звучат различните старинни строеве - тези, които са се ползвали по времето на Бах, на един от който е посветен неговия "Добре-темпериран Клавир", и които са различни от сегашния равномерно-темпериран строй. Не ми се впуска в подробности, но има разлика между добре-темпериран и равномерно-темпериран строй. Последният се използва сега. Записал съм началото на първа прелюдия от втори том и както се вижда, свиря леко неравномерно Така че няма фалшификация. Записал съм я нормално като MIDI файл и след това съм я пускал три пъти, като пианото е било настройвано веднъж в нормалния равномерно-темпериран строй, след това в Кирнбергер, а след това и във Веркмайстер и съм използвал блендата на клавесина за по-голяма автентичност: 1. Клавесин, Бах, Равномерно-темпериран 2. Клавесин, Бах, Кирнбергер 3. Клавесин, Бах, Веркмайстер Малко офтопик, но на който му е интересно за тия темпераменти, тогава бях пуснал и малка джаз импровизация с пиано в тези три строя: 1. Пиано, Джаз, Равномерно-темпериран 2. Пиано, Джаз, Кирнбергер 3. Пиано, Джаз, Веркмайстер Цитирай
Recommended Posts