nerven_hamster Публикувано Декември 16, 2009 Share Публикувано Декември 16, 2009 (Редактирано) Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих нищо за тези кубета. Искам да си взема такова кубе (най-вероятно ще е 15 ватовия вариант). Аз съм доста начинаещ и с доста ограничен бюджет. Искам просто да си свиркам вкъщи. С ефект от компа ще се получили някакъв свестен звук? За тези пари (170макс) можете ли да ми препоръчате нещо по-добро? Заслужава ли си да дам още 20лв за 20 ватовия вариант? p.s Благодаря предварително (малко съм се поубъркал става въпрос за Stagg 15 GA DR EU и Stagg 20 GA DR EU, и Stagg 10 GA EU) Редактирано Декември 16, 2009 от nerven_hamster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 вземи си това http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=70894 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 (Редактирано) Ако не този Маршал, можеш да си вземеш Crate FW15R. Струва към 180-90 и е с 12'' говорител за разлика от 20 ватовия Стаг с 8''. А и не вади хич лош тон. Редактирано Декември 16, 2009 от dean_dime Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 (Редактирано) Имах шанс да се запозная с 20-ватовия модел на тази серия комбота на Stagg. Overdrive-ът не може да се ползва, не знам по каква схема е правен, но не звучи изобщо наред. Ако мислиш да му слагаш ефекти отпред и само през чистия канал да го караш, е ок, но друго не очаквай. Без да съм пробвал това на Crate, бих го избрал пред Stagg-а. Edit: Размерът на говорителя има значение, слушай какво ти говорят. Редактирано Декември 16, 2009 от sasoh Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostov Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 Къде е 8 инчов говорител, къде е 12.Плюс това е с драйв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Чукопад Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих нищо за тези кубета. Искам да си взема такова кубе (най-вероятно ще е 15 ватовия вариант). Аз съм доста начинаещ и с доста ограничен бюджет. Искам просто да си свиркам вкъщи. С ефект от компа ще се получили някакъв свестен звук? За тези пари (170макс) можете ли да ми препоръчате нещо по-добро? Заслужава ли си да дам още 20лв за 20 ватовия вариант? p.s Благодаря предварително (малко съм се поубъркал става въпрос за Stagg 15 GA DR EU и Stagg 20 GA DR EU, и Stagg 10 GA EU) Аз имам stagg 40 GA R и ме кефи щото е бая силничък и го зех евтино ама ако ще си взимаш стаг задължително задели още поне 60-70 лева за дисторшън, защото вграденият в кубето звучи като пръдня. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 +1 за Crate-чето. Свирил съм на него и има много тресня в него. Определено 12" говорителят си казва думата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 +1 за Crate-a свиря с такъв и съм изключително доволен . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 17, 2009 Share Отговорено Декември 17, 2009 (Редактирано) За това има един лаф "много баби - хилаво дете". Взимай Маршала и бягай. Ако са те изпреварили - взимай крейта. Кой изобщо си купува стаг??? Редактирано Декември 17, 2009 от TONY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Декември 17, 2009 Share Отговорено Декември 17, 2009 ^ Начинаещ, който няма кого да пита кое е добре и кое не и се доверява на еди кой си продавач дето има само Стагове. (Така беше и в моя случай когато започнах ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts