eddie94 Публикувано Декември 14, 2009 Share Публикувано Декември 14, 2009 Понеже не намерих никаква информация за тях пуснах тема. И всъщност по снимки от интернет искам да питам целия ключ ли се сменя или само се добавя нещо? Доколкото знам служат (D-tuners) за смяна на настройката на ми струна в ре и обратно (ако бъркам поправете ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlindVictim Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 Да не говориш за тези? http://store.hipshotproducts.com/cart.php?...ct_list&c=6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eddie94 Отговорено Декември 14, 2009 Автор Share Отговорено Декември 14, 2009 ^Да точно , мисля че ми стана ясно кое се сменя ,а иначе някаде в България могат ли да се намерят ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlindVictim Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 Според мен се сменя целият ключ. Иначе, нямам идея дали има в България. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 Ами,в България няма да намериш.Аз на скоро смених на моят "Dingawall".Сменя се целият ключ,и настройките са елементарни. Ето линк с раличните модели,и цени-http://www.bestbassgear.com/hipshot-detuner-extender.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 Сменя се целия ключ. Имам GB7 на Hipshot и работи безотказно - сваля от ми надолу до до диез без проблем. В България можеш да намериш само с голяма доза късмет, но интернет е твой приятел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JOKICH Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 Доста завидно,не бях чувал/виждал досега. Искам да попитам дали се сменя само на най-дебелата струна или има място за всичките? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 Сменя се ключът само на най-ниската струна.Аз например съм сменил на 5-та струна,и съм го настроил да ми смъква с един тон(от B на А),но при 5-6 струнните инструменти трябава да се внимава,защото ако мензурата не е достатъчно "голяма"може да не е много удачно(моята мензура на 5-та струна е 37") Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 , ама неговите са малко по-специални Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 , ама неговите са малко по-специални Като заговори за "извънземните" ,ето още едно интересно решение за детунер-че-http://www.youtube.com/watch?v=Nro4t2ZPoFE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts