Nikifena Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Ако ти се занимава с ножовки, бургии, пили и тн, давай Цените зависят от дебелината и типа на материала и от това колко време е нужно на лазерът да ги изреже. Пусни запитване да някоя фирма. Ще получиш отговор с точна цена. Цитирай
Gregg Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 нов въпрос:откъде да си купя ламарина за кутийки и подобни? с какво най-лесно се реже и как се огъва? Ако е за същия ефект кутийки има в магазина и в нета, да не говорим, че не можеш да ги докараш нито на вид нито на цена ако вземеш сам да си ги правиш. Цитирай
Fallenblood Отговорено Февруари 20, 2010 Автор Отговорено Февруари 20, 2010 (Редактирано) не е за ефекта - имам наум по-голяма простотия примерно един прободен трион ми се навърташе из полезрението, с него ... ? Редактирано Февруари 20, 2010 от Fallenblood Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 ^ Задай си въпроса колко права линия можеш да изрежеш на ламарина 1мм с пробивен трион. Освен това се замисли как ще задържиш листа, за да не се криви. Всичките ми опити да изрежа под права линия пдч с пробивен трион са били плачевни. Ако имаш излишна енергия за хабене, действай, но моето мнение е да пробуташ трудоемката работа на машините. Те са направени за това и ще се справят с лекота. Цитирай
kalata23 Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Ако е по-тънка ламарината има и ножици за ламарина. Цитирай
Recommended Posts