Daniele Petrovichi Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 Авторско от А до Я. Работата е "home made". Мнения и въпроси - винаги http://www.myspace.com/danielpetrov Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 (Редактирано) Парчетата са хубави, свириш много добре! Ако ги направиш с жива група ще звукнат страшно! Търси си музиканти и започвайте. Това мога да ти кажа. Учуден съм, че толкова време никой не написал коментар по темата. Успех! Редактирано Декември 17, 2009 от yotzzo Цитирай
Daniele Petrovichi Отговорено Декември 17, 2009 Автор Отговорено Декември 17, 2009 Благодаря за коментара и поздравления за това, че ти допадна работата ми. Само незнам кой ще е толкова луд да се хваща с некомерс. музика,... но пък знаеш ли. Все си мисля че народа иска $$$, а с некомерс пари не се правят. Трудна работа като цяло. Цитирай
Acei Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 ти май си луд фен на Стиви Вай давай в същия дух и търси издаване на парчетата поздрави и успехи Цитирай
Heartman Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Супер интересни неща,ама аз съм ги слушал отдавна Поздрави от Търново! Цитирай
Daniele Petrovichi Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 Миленски. Знам че си ги слушал, нали в Сс ми даде твоето URL в myspace. "Crash" не беше го чувал защото го качих преди 2 седмици - най ново е. Весели празници и Цитирай
rocksz Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 Браво!!! Парчетата са супер...в момента ги слушам...аз също съм на мнение че трябва да намериш музиканти с които да свирите на живо... УСПЕХ!!! Цитирай
ultramega Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 Добра е музиката ти и ми харесва композиционно избарана е Има голяма доза подражания според мен, но то и това не е лесно и явно е търсено . Цитирай
Recommended Posts