Evtim Djerekarov Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 поред мен проблем ти идва от различните вредни шумовеима много нечуваеми за ухото ни честоти , който микрофона улавя Не, всички честоти в чуваемия спектър се чуват от ухото. Повечето звукови карти не могат да записват извън този диапазон. Проблемът е другаде, а и когато настройваш ел. китара не ползваш микрофони. Най-добре се въздържай от коментари, когато нямаш сигурност в знанията си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 значи аз разбрах , че е китарата е бодната в кубе и чрез мика на пцто я настройва не , че се заяждам , но не се заяждай (ако обичаш де ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 Имам такъв проблем в репетиционната. Вградения тунер на ампа(behringer) дава по-висок тон от този на компютъра(guitar rig). Като настройвам по него китарата и клавира са заедно, а с този от усилвателя се разминават. => PCто е по-точно. Предполагам е от темературата защото лятото кат беше топло си беше добре. (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 Вътрешните генератори на някои устройства са по-нестабилни и не винаги трептят на точна та честота, поради което се чуват и тези разлики. При много евтини саунд-карти, не само тунера, но и просвирвания материал може и да свири с различен тон. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts