yellow nEuphoria Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 Търся вокалисти! Цъкни върху мен! Да бъда рицар искаш ти било какво било казваш друга си сега Но аз не мога да заспя До мен са тези дни, когато с мен се подигра Готов съм сякаш да простя, но болка силна в мен не дава нито миг покой С приятелят ми най-добър без срам избяга ти И сякаш всичко в мен разби Припев: Колко странно, колко горчиви дни Колко болка и мъка ти ми причини Бях готов, исках да ти простя Ти закъсня ужасно, ужасно закъсня! Да бъда рицар искаш ти било какво било казваш друга си сега Но аз не мога да заспя До мен са тези дни Когато с мен се подигра Готов съм сякаш да простя, но болка силна в мен не дава нито миг покой С приятелят ми най-добър без срам избяга ти И сякаш всичко в мен разби Припев:... Ти закъсня, ужасно закъсня,а а можеше да ти простя Ти закъсня, ужасно закъсня,а бях готов да ти простя. Цитирай
R.Vengeance Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 Една от любимите ми песни е това. Мога да се пробвам със солото,но вокалите едва ли да ги изкарам,щот не ми е обработен гласа. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 9, 2009 Автор Отговорено Декември 9, 2009 За всички фенове, пейте я с октава долу Цитирай
yakiya Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 (Редактирано) Аз съм фен.Ще я пробвам утре. Преди време бях започнал да правя музичката,ма само с китари.Така и не я направих.Твойто ми идва наготово.Еваларка. Редактирано Декември 9, 2009 от yakiya Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 9, 2009 Автор Отговорено Декември 9, 2009 Е радвам се, че поне един-двама има, на които им е харесало Цитирай
krisku Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 Трепач! Супер се е получило, ще ми е интересно да чуя и вокалите! Цитирай
Gabeta Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 И аз мисля да я пробвам. От първия път ми се връзват и октави и всичко. С какво да я запиша обаче е въпроса Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 10, 2009 Автор Отговорено Декември 10, 2009 с Микрофон и някоя DAW например Cubase или пък по-простичките Adobe Audition Цитирай
Gabeta Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 с Микрофон и някоя DAW например Cubase или пък по-простичките Adobe Audition Adobe имам, нямам микрофон, ама ще пробвам с тоя от лаптопа... Цитирай
YJM Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Песента е уникална, поздравления за избора. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 10, 2009 Автор Отговорено Декември 10, 2009 Мерси, още коментари Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 (Редактирано) Браво!Много хубаво е станало!Почти едно към едно. Даже някои бленди звучат по-съвременно. Не може ли да се транспонира инструментала? Примерно такава идея - вокалиста ти казва в коя тоналност му е най-удобно, пращаш му го транспониран и след това го записва. Редактирано Декември 10, 2009 от N1cksoN Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 10, 2009 Автор Отговорено Декември 10, 2009 Да да сега няма пак да си играя да смесвам мидита Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Извинявай не те разбрах как си ги записал. От синта директно на компа секи канал по отделно, Във синтезатора всеки канал или си ползвал някакво миди за основа(надявам се да не е последното, че такъв тип правене на музика пък ако щеш и кавър много ме дразни) Както и ползването на разни програмки за правене на барабани и VST Даже и за барабаните си има куантайзери, така че няма проблем да се запишат на ръка за нула време. Поздрави! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 10, 2009 Автор Отговорено Декември 10, 2009 Ами, мидито е свирено през синтезатор, записано, има си динамика, и е на 99 % като оригинала, не съм го правил аз, но имам човек във Варна, който много ги разбира тия неща и от него ми е файла, а относно VST технологията, мога да кажа, че примерно Toontrack Superior е в пъти по-добър избор от колкото едни евтини барабанчета и няколко микрофона и да ги записвам. Същото е и за другите инструменти, без китари, саксофон и гайда... Поздрави! Айде вече чакам вокали! Цитирай
Recommended Posts