vicky_- Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 Здравйте! Интерисувам се от уроци по пеене и естествено от някой педагог във Варна. Можете ли да ми препоръчате някой ? Благодаря предварително Цитирай
Гергана Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Въпреки че темичката е стара я подновявам, за да не правя нова за същия въпрос. След около месец заминавам за Варна(студентски истории) и искам да започна сериозно да се занимавам с пеене. Така де... поне като хоби. За професионални изяви и т.н. май съм се сетила късничко. Ще бъда много благодарна, ако някой може да ме насочи към преподавател. Говоря за стил поп/джаз. Цитирай
ascendendo Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Въпреки че темичката е стара я подновявам, за да не правя нова за същия въпрос. След около месец заминавам за Варна(студентски истории) и искам да започна сериозно да се занимавам с пеене. Така де... поне като хоби. За професионални изяви и т.н. май съм се сетила късничко. Ще бъда много благодарна, ако някой може да ме насочи към преподавател. Говоря за стил поп/джаз. Потърси координатите на г - жа Мила Маврова. За джаз пеене и импровизация (дълбоките води на джаза) - Александър Петков. Имам номер на Мила Маврова от преди година и половина, мога да ти го дам и да се надяваме, че не го е сменила. На Александър Петков имам актуален номер. Тези, които проявяват интерес да ми пишат лично съобщение, за да им изпратя координатите на въпросните учители. Поздрави! (чух и за още една добра учителка по пеене, на която също мога да намеря координатите, ако някой се интересува) Цитирай
abaychev Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Във Варна няма добър Педагог! Макар че Мила Маврова се справя, но нека не забравяме, че тя е специалист по класическо пеене.. Ако някой търси добър педагог да ми пише лично съобщение.. и ще му дам няколко насоки Цитирай
Pocahontas24 Отговорено Септември 15, 2011 Отговорено Септември 15, 2011 Zdr ascendendo, sluchaino popadnah na tozi forum i vidqh che znaesh dobri prepodavateli po peene vav varna...chudeh se dali shte mojesh da mi dadesh telefoni da se svarja s tqh , shte ti bada mn blagodarna )) Цитирай
Recommended Posts