motorbreath Публикувано Декември 26, 2005 Публикувано Декември 26, 2005 Какво мислите за него За мен той е най-добрия басист на света и не само защото е от металика...
AorA_Bass Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Ако тряя сме точни от доста време не е от металика Значи ами мисля че не може да се каже наи-добрия...защото изобщо не можеш да кажеш за някои че е наи добриа защото винаги има по-добър! За клиф..просто мога да кажа че е велик..аз съ мзакърмен с металика и върите си години на басист свалях много негови неща и научих наистина много..
fracture Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Въздържам се да давам определения като "най-добър", "най-велик", просто защото не си падам по абсолютизма, а и като се търси най-доброто, има вероятност да се пропуснат други добри неща - просто, за всеки има място под слънцето. Обичам да слушам първите албуми на Металика - за мен, те са едни от великолепните албуми в траша, а от Клиф Бъртън може да се научи много - просто не мога да си представя как щеше да звучи Металика в първите им години без този бас, гледал съм концертни изпълнение на бандата с него - невероятен е. R.I.P. Клиф - такъв човек като тебе, не може да бъде забравен.
MDFk Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Не. Въпреки цялото ми уважение към него и Металика(@fracture, човече кой ли не е закърмен с тях ), казвам че не е. Няма такова нещо като "най-добър". Винаги ще се намери някой по-добър от предния в нещо. И изключения няма.
Burton Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 (Редактирано) Няма "по-добър" - "най-добър"...Клиф Бъртън е уникален и винаги ще си остане един от най-големите! А за който не го е разбрал: Редактирано Декември 27, 2005 от Burton
Edko Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 (Редактирано) Няма да казваме "най-добър" сигурен съм, че и той не би искал да чуе това, лека му пръст. Можем да кажем, като него няма втори на света, така както няма втори Харис, Майкъл Антъни, Пасториус и......редицата е дълга Редактирано Декември 27, 2005 от Edko
motorbreath Отговорено Декември 27, 2005 Автор Отговорено Декември 27, 2005 добре де не използвах точната дума ама не ми се нахвърляйте толкоз той като съм го гледал на клипове да свири на бас сякаш не е бас а соло китара голям е виртуоз R.I.P
Burton Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 той като съм го гледал на клипове да свири на бас сякаш не е бас а соло китараголям е виртуоз това надали има кой да го оспори
AorA_Bass Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Metallica - Anastasia...поздрав за всички..лека му пръст на Клиф!
Burton Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Любопитен факт е че Анестезията като първоначална идея е на Рон Макговни, но е било нещо доста различно и елементарно...а като попаднало в ръцете на Клиф - ето какво се получава
stephen Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Или не си свалих правилната песен, или това което чух беше просто ужасно и не знам какво значи '' гениално '' тогава според вас! Какъв е тоя състейн на баса ве? С ефект ли е ? Инструменталът е дразнещ, скърцащ! Това е като да се прехласваш по Шар пея, че бил страхотно куче...
Burton Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 То е с дистър /некой да ме поправи ако греша/...и е наистина гениално...заслушай се към края например как имитира птици и т.н....после свали табс на парчето и ще видиш защо толкова се превъзнасяме
SGEORGE Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 "Много голям музикант!Много луда глава!Много голяма загуба!" Цитирам Джони Зи по повод смъртта на Клиф!!! Много голям човек!И музикант!
wessy Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 както всички казаха НЯМА НАЙ ВЕЛИК но Клиф е бил страхотен и уникален и наистина много добър!!! да почива в мир
Fortissimo Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Анестесията ми беше много любимо за загряване, все още го помня и си го свиря от време на време. Ама сега сам се зарибил за хроматичните фантазии на Джако.
Recommended Posts