kirk-hammett Отговорено Декември 26, 2005 Автор Share Отговорено Декември 26, 2005 Jackson Ако не се лъжа това е Jackson DXMG Dinky?? Ония ден го пробвах и много ме накефи ама 937 лева ..... ако работех да ама аз не работя .... да толкова е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kirk-hammett Отговорено Декември 26, 2005 Автор Share Отговорено Декември 26, 2005 проблема е че не мога да пробвам Ibanez-a няма къде да го пипна . Аз мисля че няма да згреша ако си взема Ibanez . Ще реша трябва много да мисля Ще очкавам още помощ от вас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 еми занасяш се до музикален магазим Хриси на гърба на НДК до борсата за учебници и казваш че искаш тоя модел да го купиш и да ти докарат един от Благоевград да пробваш, а ако не пробваш не купуваш. и ако ти хареса взимай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kirk-hammett Отговорено Декември 26, 2005 Автор Share Отговорено Декември 26, 2005 еми занасяш се до музикален магазим Хриси на гърба на НДК до борсата за учебници и казваш че искаш тоя модел да го купиш и да ти докарат един от Благоевград да пробваш, а ако не пробваш не купуваш. и ако ти хареса взимай хм за тази оферта не знаех още другата седмица отивам там мерси пресе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 пичове и аз да ви питам за две китарки-па едната jackson другата ibanez ма от по нисак клас са) ето ги.. http://img.idealo.de/folder/Product/316/6/...tbild_gross.gif http://i.dir.bg/shop_storage/add/2004/12/16/17443.jpg кво ше кажете единственото шибано нещо е че jackson-a е с 22 прага--а не с 24-ако беше с 24 до са май вече да съм го зел ахах кажете ко знаете по случая.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
motorbreath Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 отново бих казал ибанез някак си съм привързан към тия китари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 Аз гласувам за Ибанеца,хем с 24 прагчета ,хем Ибанец /лично мнение/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 абе Ibanez> останалите фенщина поне според мен де ибанците често надхвърлят другите китари от същия клас. ама пак трябва да пробваш китарката задължително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 имам чувството че jacksona ше вади по хубав звук някуде бях чувал че тия адаптери на ibanez-a не били хубави и звука бил някак си глух??? тва възможно ли е да е така??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mecho Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 Абе стия адаптори може ти да оглушееш...много си е хубава китарката. Ibanez, Ibanez, Ibanezzzzzzzzzzzzzzzzzzz Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Декември 27, 2005 Share Отговорено Декември 27, 2005 Аз пък ще кажа друго, за което може да ме критикуват, но затова се отказах да си купя RG350... Ibanez под 1500-2000 кинта е все едно Fender... Squier. С други думи- евтините им китари са далеч по-недоизпипани и не мисля, че заради надписа си заслужават парите- наскоро свирих на един "ебанец" за 800лв- емчи моята Yamaha(RG121) не само, че звучи по-добре и по-безшумно, но на тоя Ibanez за 1 година праговете му все едно бяха минати с ъглошлайф. Иначе за скъпите им китари нямам какво да кажа- все пак ако не бяха хубави, нямаше да са в ръцете на Вай, Сатриани..... За Jackson-а- понеже китарите им са по-евтини като цяло, а високия им клас е достатъчно качествен, за тия пари(~1000лв) можеш да си вземеш доста по-добре направена китара. Относно флойда- ми свирих на един jackson с лицензен флойд- ми "нема лабаво"- нито се разстройва, нито има някакъв друг проблем. Съвсем друг въпрос е, че ме изнервя самата мисъл за вероятността да се скъса струна по време на лайв, и ада, който следва по време на смяната... Така, че си помисли много хубаво дали наистина ти трябва флойд. Аз лично тремолото на моята китара съм го стегнал докрай и освен, че не усещам изобщо липсата му, sustain-а на струните е малко по-дълъг от преди. П.П. Не знам ти каква цена гониш- 1000лв я слагам просто като референтна точка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pampi Отговорено Декември 27, 2005 Share Отговорено Декември 27, 2005 а и откак Фендър са собственици на Джаксън, и по-класовия(no offence на феновете, лично мненине). Аз лично бих избрал Ибанеца. Абе и аз някак си имам предрасъдаци към Фендър. Пък и имам RG я флойд и съм много доволен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ibanez_RG Отговорено Декември 27, 2005 Share Отговорено Декември 27, 2005 ...да ви имах и проблемите Jackson или Ibanez...квото и да изберете няма да се прецакате Най-важното вече го написа TONY - грифовете са доста различни , така че ако не самите китари , то поне две от съответната марка трябва да пробваш. Иначе Jackson-ите са метал китари - звук , визия...всичко. Мисля ,че ако става дума за свирене на тежки работи те ще са по-добре. Един приятел , който наскоро си взе такъм обаче се жалва , че адаптерите са линцезни , а не оригинално EMG, и то не най-добите серии , а флай-да е по-зле от Ibanez-ките. Ibanez-те са по-универсални , имат по богат звук и можеш да докараш повечко бленди с тях. Не познавам някой , който да си е купувал нов наскоро и нз дали и те не са евтини корейски копия . Моят Ibanez го купих на старо и си е Япоснки ... бих го предпочел пред мн други китари ( Jackson - включително ) нямам никви забележки. :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Декември 27, 2005 Share Отговорено Декември 27, 2005 Ibanez-а си е Ibanez дори и по-евтините серии пак са си добри ... а пауърсаунд адаптерите не са лоши ... мойте са такива и са си супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kirk-hammett Отговорено Декември 27, 2005 Автор Share Отговорено Декември 27, 2005 Ibanez-а си е Ibanez дори и по-евтините серии пак са си добри ...а пауърсаунд адаптерите не са лоши ... мойте са такива и са си супер Petrucci ти за колко я беше взел твойта китара ???Просто информативно питам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts