yellow nEuphoria Отговорено Декември 5, 2009 Автор Отговорено Декември 5, 2009 Двугласия давай на ААйййййййййййййййй Кент Лет Ю на фалцет Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 То не е само на "аааааая" А и ще прозвуча като киевско църковно песнопение. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 5, 2009 Автор Отговорено Декември 5, 2009 Нищо ае плс пробвай се да нахъсаш рокаджийте ако има такива тука Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Ок, тея дни като имам малко време, ще седна да драсна едно-две гласчета. Цитирай
paralax Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Или пък някоя женска да се пробва Цитирай
james-assya Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 Супер яко си го изсвирил, как не съм го видяла досега. Браво!!! Цитирай
james-assya Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Здрасти, позволих да я изпея песента, не знам дали е станала много добре,нямах време за много репетиции, смисъл на доста места има още какво да се пипне, но ми се искаше да ти я покажа, пък ако искаш мога да препея на места отделни пасажи(или цялата), които не са дотам добре. Кажи дали ти харесва. ПП А и още нещо, разрешаваш ли да си я кача в моята страница в тубата, че си имам там няколко фена, които отдавна чакат нещо от мен, а не съм имала време да запиша друг вокален кавър, питам защото все пак ти си я свирил, и естествено ще напиша и твоето име. Приятно (или неприятно) слушане . Понеже е wav формат го таксува за видео http://www.4shared.com/file/172171081/20da..._Go_Master.html Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 13, 2009 Автор Отговорено Декември 13, 2009 (Редактирано) Всичко което го пускам, щом ти харесва и кавърите ми с Юли, качвай си на воля, те са за вас, за нас, за форума! Сега ще чуя парчето как е станало ... Много готино се е получило според мене за женски вокал, ако беше мъж щеше много да ти пасне парчето! Мерси, ако искаш пробвай се и на другите ми кавъри без глас Редактирано Декември 13, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
james-assya Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 (Редактирано) Благодаря , ми мислех преди да си поиграя малко с Soldier Of Fortune. Иначе трябва да видя какво още си свирил дали има нещо, което да ми пасва на темперамента и вкуса А да кажи си името и ако още някой е свирил с тебе да те спомена в резюмето, все пак да бъдем честни. Редактирано Декември 13, 2009 от james-assya Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 13, 2009 Автор Отговорено Декември 13, 2009 в Can't let you go пиши така Unknown tablature(midi) Mix And Master: Stelian Tomov rythm guitars and solo: 6efa / китарист на Fallen Angels / другите ми работи с Юли пишеш китари : Ulian Borisov и така дай си скайп! Цитирай
james-assya Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 K разбрано скайп, е не можа ли да се сетиш james-assya :) Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Брато, кво повече да кажа Супер яко си го направил, много е яко. А я чакай само да питам - китарата си я свирил с korg процесор нали ...... понеже звукът е същия като на моя процесор - аз имам korg AX1500G Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 13, 2009 Автор Отговорено Декември 13, 2009 Мисля, че Шефа имаше Korg и YAMAHA китара, не съм сигорен Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Ооооо, ама тва шефа от Fallen Angels ли? Много поздрави на Явката от Виктор На 22-ри ще се разкъртиме в Тукан Цитирай
Recommended Posts