stratocaster Публикувано Декември 25, 2005 Публикувано Декември 25, 2005 понеже ми се насъбраха тука няколко далаверки и се мъча да ги захраня с един траф. проблема е следния: захранвам 2 камйончета и един модулационен процесор камйончетата ги бутам във входа на кубето, а процесора е лууп-а процесора е с вътрешен плюс а камйончетата с външен разклонил съм кабела от трафа - едното е съответно с вътрешен плюс а другите 2 - обратно обаче когато в включен процесора има ужасен шум. нискочестотен - бучи направо извадя ли кабела на камйончето от амп-а спира въртях суках ама не мога да ги накарам да работят едновременно без този шум защо така? Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 свиди ми се да купя още едно трафче....знам ли.... Цитирай
fracture Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 (Редактирано) Ами прегледай мястото на разклонението и особено там, където става вътрешен плюс, ако може да намериш отнякъде още един траф и да пробваш процесора захранван само от него - да се разбере дали това е проблема. Да не би да има някакви специални изисквания за захранване на този процесор - в смисъл, някакъв специален за него си траф. Преди време, Мизерника много се оплакваше от шум в едно от камиончетата му (марка DigiTech), проблема се реши, като намерихме предписания му "оригинален" адаптер - специално предназначен за дадена серия ефекти. Та затова ми е мисълта - да не се окаже нешо подобно. Редактирано Декември 25, 2005 от fracture Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 ами виж, то трафа си е оригиналния на процесора работи идеално и камйончетата като храня с него става екстра ама двете наведнъв - съкс Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 ало жичкаджиитеееееееее Цитирай
7thString Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Сигурен ли си, че трафа дава достатъчно ток? За камиончетата не е проблем ама процесорите понякога хабят повече отколкото трябва. Според мен когато разклоняваш захранване, особено като са в на различни места ефектите, трябва да има някакъв филтър на това захранване. При мен се получава лек брум винаги когато захранвам едновременно камионче и процесор Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 26, 2005 Автор Отговорено Декември 26, 2005 шума идва от процесора. значи ще трябва да се бръкна пак.... Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Най-доброто решение е да си земеш няколко адаптерчета предполагам, че се получава така наречеиният ground loop проблем и за това се получава този шум, който предполагам, че е брум. Цитирай
7thString Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 значи ще трябва да се бръкна пак.... Хехе, идва момента в който си мислиш "Що ли тръгнах да си чупя главата(и джоба) с музика- да бях станал филателист" Цитирай
Recommended Posts