COBHC Публикувано Декември 25, 2005 Публикувано Декември 25, 2005 Ми начи вчера завзех ено такова ама нещо немога да са оправа с нойз гейта, някой може ли да помогне? Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 (Редактирано) мухахахахха то това няма оправия бре приятел Редактирано Декември 25, 2005 от stratocaster Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 споко нема се плашиш имах преди такова ама не помня как се нагласяше гейт-а май го бях изключил върти сучи все ще го набараш ама помня че не беше много хубав де..... Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 задържаш двете стрелки(копчетата под дисплея) за да минеш в режим "едит" натискаш бутон "е" и си го гласиш на 10-12 или колкото те кефи П.С. бай дъ уеи ако си си го купил т'ва - да ти е честито, много добре ще се сработят с Роудс-а ти Цитирай
COBHC Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 Мани бегай напрао мажа мерси за хелпа имаш 1 кола Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Най-далавера е да си намериш един МИДИ кабел и да си хакнеш В-ампа през компа и там с една програмка да си правиш настройките много по лесно е! Единствения проблем който възниква е да си намериш кабел......... Повярвай ми това е голям проблем! Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Нойз-гейта се настройва от 0 до 15. Аз моя го тургам на 10. Цитирай
bobalan Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Нойз-гейта се настройва от 0 до 15. Аз моя го тургам на 10. аз моя го слагах на 15 и не съм имал проблеми. А гейновете никога не са ми били над 12часа, просто почват да звучат гадно и тогава вече нойз гейта се насира. Трябва да отбележа че адаптерите ми вадят силен сигнал де, така че при тебе може и да е различно. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Ами то и аз не слагам много гейн, щото си има предостатъчно. Най ме кефи симулацията на Солдано и нагласям драйва от 0 на 1. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Абе за да не отварям нова тема ще питам тук! Абе пичове защо като си изключа В-ампа и после като го включа на него вече няма никакви бленди!Всички настройки са на нула(Ако може така да се каже) и даже нагоре надолу по бланките няма ефекти!И трябва да го рестартирам секи път като го включвам! Що тъй бе момчета!? Дали се е прецакал нещо и да го давам на сервиз!? Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 наистина много кофти проблем . И при мен се получава понякога ! По темата аз ползвам най-вече модерн хай гейн ,гейн на мах , нойз гейт на 0 И няма шум от в-амп директно в стерео усилвател не в кубе. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Не съм много компетентен, ама да не би батерийката вътре да е за подмяна или се опитай да намериш инфо по проблема в нета. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 мисля че е баш батерийката, защото тя има за цел да поддържа паметта при изключено от мрежата състояние и явно е сбозила Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 А хубаво де как може не много компетентен(Да не кажа хич) човек да си я смени въпросната батерийка!?И па как да се е прецакала като аз си го зех преди не повече от месец два!!? Цитирай
Recommended Posts