angel spasov Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 (Редактирано) Колебая се кой Корт от два модела да избера: Action - 4 strings, passive или Action A - 4 strings с активна електроника? Има ли някой от вас впечатления от активната електроника на басовете от тази серия или е по-добре модела с пасивната електроника? Надявам се да ми помогнете ... ... предварително благодаря на всички в този форум Поздрави, Ангел Спасов Редактирано Декември 1, 2009 от angel spasov Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Тествал ли си лично и двата баса? Какъв стил музика свириш? Активната електроника на нискобюджетните басове не е нищо особено и на моменти, да не казвам голяма дума, че в повечето случаи бих ти препоръчал да се насочваш към пасивна електроника, което от една страна ще ти свали от цената на баса и ще ти струва по-евтино при бъдещ ъпгрейд. Цитирай
angel spasov Отговорено Декември 1, 2009 Автор Отговорено Декември 1, 2009 (Редактирано) ей толкова бързо да ми се отговори ... докато си редактирах съобщението от нерви ;-) ... ООвличам се по рок@@ и си падам по фънк@@ ЕВАЛА благодаря за мнението ... ЕВАЛА ... БЛАГОДАРЯ ... Редактирано Декември 1, 2009 от angel spasov Цитирай
rinti Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Гледам на последно време IgniteAll си пише самичък Иначе както ти казаха, най-добре пробвай и двата, разлика в звука на активната и пасивната електроника има... Друг е въпроса, че от нискобюджетните серии, от активната електроника не може да се очаква много. В крайна сметка пробвай и сам си прецени. Въпрос на вкус! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Аз смятам, че е по-добре басът да има активна електроника. Лично аз не харесвам много пасивните басове защото не винаги звучат добре в една или друга апаратура. Активната електроника оправя и някои други неприятни моменти. Това, че е евтин басът говори най-вече, че в него са инвестирали за евтини дъски, хардуер и адаптери. Електрониката в повечето случаи е копие на някаква добре позната схема със стандартни честоти за тонконтрол. Тя може най-лесно от да се модне, докато останалите неща се модват по-трудно и по-скъпо. Цитирай
Recommended Posts