dandilov Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Ами работата е ясна... карай на майстор! 4бр. качествени транзистори около 20лв. max. + нещо друго дребно = 25лв. и допълнително колкото ти вземе за труда. Съжалявам, че не се реши проблема само с бушончето. Успех! Цитирай
bassguitar1 Отговорено Ноември 30, 2009 Автор Отговорено Ноември 30, 2009 То че ще е на майстор ясно, ама дали има където съм аз... Цитирай
dandilov Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Навсякъде има ремонтни работилнички за битова техника, телевизори, DVD-та, аудио уредби. Не може да няма и в твоя град. Потърси, поразпитай и така... Цитирай
musha Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 извинявам се за ? който пускам в тая тема ама кубето ми се видя обикновен транзисторен усилвател...не трябва ли за китара да е по различен по тая логика и домашния ми усилвател ще става за китара Цитирай
gost Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 (Редактирано) Ами кубето е транзисторно, то доста зависи и от говорителя. Там вече има озезаема разлика с Хай - Фай говорител. Иначе домашния ти усилвател ще стане... Редактирано Декември 10, 2009 от gost Цитирай
kalata23 Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Доста късно пиша по темата, ама повярвай не искаш да свириш с hi-fi усилвател....... Аз карах с един Студио 2 (рестпром) и имаше бръмчене..... Да не говорим че имаш чиста китара... Но ще е добре примерно връзваш китарата към звуковата карта и с китарен процесор изкарваш през усилвателя, симулацията на кубетата ми харесва с по-добра звукова карта и по-читав усилвател Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Навсякъде има ремонтни работилнички за битова техника, телевизори, DVD-та, аудио уредби. Не може да няма и в твоя град. Потърси, поразпитай и така... честно казано не е добра идея да се доверяваш на хора които оправят телевизори и микровълнови за оправяне на кубе. Лично мнение. Цитирай
rinti Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 (Редактирано) Оправихме го пича, оказа се съсед от Велико Търново. Хубаво че от един приятел намерих крайни транзистори и се размина само с почерпката Редактирано Януари 4, 2010 от rinti Цитирай
Recommended Posts