Tozi Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Ице не се сърди - напротив. Това е най-актуалния джем засега и се задържа доста време. Аз лично смятам че някак си си направил нещо много яко. И понеже хората го смятат за "смешно и несериозно" това ги освобождава от задръжките им и отключва твореца в тях - а какво по хубаво от това? Аз лично се отнесох сериозно и отговорно като направих моята версия - просто работех с материала който ти беше предоставил - затова и бас солото което изсвирих беше замазано с ефекти - за да пасва пианото с пич бенда. Пуснаха се много яки варианти. Зверо яко! Този джем е пример как хората когато не се вземат прекалено на сериозно почват да стават идейни и развиват идеите си (защото не ги е страх че някой ще ги осъди - та нали всичко е само бъзик??). Айде със здраве. И да не се сърди никой! Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 хората когато не се вземат прекалено на сериозноте тва е ключа от палатката!Тия дет са сериознитъе мое да отидат на планина с една раница ,може и куче за компания за една седмица,като си сметнат колко храна и пиене могат да мъкнат по баира (освен чувала и палатката примерно) Много освежаващо мозъчно упражнение е липсата на "даденостите","би-ти-ви,парите и т.н. Как да е,повечето няма да разберат какво мисля,което ми е през фара.. Цитирай
Tozi Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Едно уточнение да направя за да не почнат спекулации по темата. Аз лично съм БОЛЕЗНЕНО сериозен и безкомпромисен когато се отнася за нещата които правя - работата я върша 150% - това което зависи от мен. Но да не забравяме - музиката е това което правим, а не това което сме! Бил съм в планината и без раница и без храна и без куче - не приемам нищо за даденост. Общо взето най-важното нещо за човека е въздуха, храната и водата. Без всичко останало - може. Което обаче ни би трябвало да ни е оправдание да бъдем ПОСРЕДСТВЕНИ! А сериозните трябва сериозно да се замислят кога и как и защо трябва да са сериозни. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Но да не забравяме - музиката е това което правим, а не това което сме!Не съм съгласен с теб в случая - винаги си това ,което си - лично мнение.Бил съм в планината и без раница и без храна и без куче - не приемам нищо за даденост. Общо взето най-важното нещо за човека е въздуха, храната и водата. Без всичко останало - може. Е за това иде реч - като мръднеш малко от тъй наречената цивилизация е осъзнателно на какви смешки робуват хората.Което обаче ни би трябвало да ни е оправдание да бъдем ПОСРЕДСТВЕНИ! А сериозните трябва сериозно да се замислят кога и как и защо трябва да са сериозни Добре казано Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Когато Ангелина хареса нещо прекалено много, казва че е цирк - това е нейният начин за изказване на възхищение. Ивелине, като отворя бизнес за продажби на свинско в арабски държави, ще те взема за PR. Христо Девети, С ръка на сърцето си признавам, че не знам дали си искал да бъдеш сериозен или да ни разсмееш с темата си. Но онова, което постигна (май без и ти да знаеш как), беше да мобилизираш духа на общността, както и много творчески импулси. Твоят джем определено може да добие славата на "форумна емблема" и в този смисъл си абсолютен прецедент! Така че не бъди излишно мнителен и се повесели с нас! Жив и здрав и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Цитирай
Ивелин Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Според мен Ицо трябва да е много благодарен на Tozi, за професионалното отношение, защото ако не беше той/този, джема щеше да потъне в 9-та глуха...или в 6-та Бъркам ги тия 6 и 9 Цитирай
Telerig Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 за мен електронният и рап варианта са еманация на пантеона просто...поклон пред автора на тоя джем - породил таквиз върхове в идейте на творците дет са пробвали...Ицо номер 9 супир си...аз съм в творчески потрис и хич ни мий лесно, дет е казал Кольо в началуту... Цитирай
hristo9 Отговорено Март 24, 2010 Автор Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) Само искам да си призная че идеята за тази много кратка моя мелодия (ако може да се нарече така ) беше да е мелодия за гсм . Сега си ми е на телефона и честно казано не разбирам какво толко ви харесва в нея . Редактирано Март 24, 2010 от hristo9 Цитирай
ultramega Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 И аз не мога да си обясня , но стана голям хит Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 (Редактирано) Аз пък не разбирам защо затихна този джем, толкова образователно и вдъхновяващо беше тръгнал. Мелодията ти ми подейства разтърсващо. Добре,че беше ololo да поднесе идеята ти по-опростено, че никак не съм наясно с модалния интърчейндж. Бицев беше предложил да комбинираме семпъл от софийски трамвай с телефонен указател. Ентусиасти? Редактирано Март 25, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Recommended Posts