Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, казвам се Валентин Стайков и съм от Хасково. Принципно ника ми е BloodOnFire ама се зарадвах, че мога да си го напиша на български, пък и някои от приятелите ме наричат така, и реших да е Блъдя! :)

На 18 съм и сега пролетта ще завърша средното си образование и....се надявам да ме приемат в техническия в София.

Наскоро си купих барабани и сега съм се насочил бавно но славно към заветната цел да стана тъпанар! :tomato: ..после можеби и барабанист. Кофтито е, че сега барабаните ми са у нас и мога да свиря доста рядко, пък така и не намерих къде да ги занеса за да ходя да свиря и вечерта. Както и да е, точно определен стил не мога да посоча, но можеби имам по големи предпочитания към по - дивия и тежък метъл и рок....не ме разбирайте погрешно не мога да слушам блек метъл например...и всичките му подобия....абе най - добре ще е да дам примери Iced Earth, Helloween, Breaking Benjamin, Slipknot... да знам как тва последното се връзва с другите и аз нз как ме кефят, но това всъщност е групата от която почнах и така и не са ми омръзнали...

Вдъхновители са ми всички музиканти които свирят за удоволствие и си правят кефа на сцената :) просто когато съм на някой концерт и видя как се кефят музикантите и хората дето ги слушат се надъхвам много и аз да съм на тяхно място някой ден. Иначе можеби Джой Джордисън ми е така като...нз не мога да кажа точно идол, ама и аз искам да мога толкова бързо и добре да свиря ;)

Проекти...ми нямам засега, можеби ако се намери място ще започнем тука с едни момчета да посвирваме, но за нещо сериозно засега не мога да говоря, защото ми остават само няколко месеца в родния ми град и после ако отида в София няма да имам възможност да се връщам често :)... иначе там вече ако се намерят музиканти които да ме искат може (rofl)

Други интереси са ми моторите ( голЯЯЯм интерес :thumbup::happy: ), спорта като цяло но най - вече каратето което се наложи да спра по здравословни причини и... БИРААААА ;)

Друго за мен...ами не, че някой има намерение, ама а ако искате питайте аз не се сещам

Отговорено

Ми айде welcome, хубаво е че "приятелите на музикантите" се множиме :tomato:

Joey Jordison е мноооого голям!!! :)

П.П. - Карате + Бира звучи опасна комбинация :thumbup:;)

:happy:

Отговорено (Редактирано)

Ей колега ти да не си ми роднина бе и аз съм Стайков :godbless: Че и аз съм от Хасково :) Иначе добре дошъл.

Редактирано от rinti
Отговорено

Добре си дошъл. Радвам се да видя още един млад човек тук.

поздрави