Baby Thomas Публикувано Декември 23, 2005 Публикувано Декември 23, 2005 Става реч не за моя саунд или на бат' Митьо парнаджията от Г вход китарния звук, а на някой от известните световни или БГ музиканти. Тази тема ми хрумна, когато слушах Лайъл Ричи - Easy. Уча си аз пиано частта и решавам да поукрася GP4 файла с текст на войс канала, но като търсех лирикса в нета се оказа, че изпълнението на Фейт Но Море е кавър, а оригинала на гореспоменатия Лайнъл Ричи. След като чух оригинала щях да се застрелям заради звука на китарата, която свири солото. Предполагам е от Зуум 202 с 8-бит АД и ДА конвертори Link - 300 KB MP3 П.П. Металика определено имат доста шанс с последния си албум, особено в раздела издънени барабани... Цитирай
bulby Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Matt Bellamy от Muse е цар в тази област ! Чуй примерно как влиза китарката в New Born (на 1:25) - е няма такава пръдня братче То и тея негови безспирни фалцети са едни... Цитирай
maringtr Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Аз се сещам за една българска рок група от не толкова близкото минало, наричаща се Dr. Doolittle... Макар, че самите песен мен лично си ме кефят, саунда е кошмарен.... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 ...е няма такава пръдня братче Мва-ха-ха-хааааааа. Вярно си е доста изпърдяно! П.П. dark, имаш ли семпъл на тия Др. Дулитъл? Цитирай
maringtr Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 ...е няма такава пръдня братче Мва-ха-ха-хааааааа. Вярно си е доста изпърдяно! П.П. dark, имаш ли семпъл на тия Др. Дулитъл? Имам, ей сега ще го кача в Gmail примерно... Цитирай
wessy Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 П.П. Металика определено имат доста шанс с последния си албум, особено в раздела издънени барабани... ех какви сме завистливи българчетата дам никога няма да станеш добър или известен колкото тях и бтв звука си е много як ти като си консерва .... сори за грубия тон ама много мразя такива изказвания :killyou: Цитирай
hellfire Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 @Wessy - Нямаме равни просто ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 btw дулитъл-а е качен Тенкс, дюд! След малко ще чуя. @wessy: Аз и завистлив са две взаимноизключващи се понятия. Нито искам да съм известен, нито нищо подобно. Кефя се само и единствено на фенска основа. Не забравяйте, че във форума и изобщо има и такива юзъри, които са чисто и просто меломани, фенове и музиката/свиренето им е хоби. Не всички се изживяват като изпълнители/композитори/музиканти и имат болни амбиции да стават някакви. Аз съм от тия. Нито разбирам толкова, нито мога нещо особено. Аз съм ФЕН! И като такъв спокойно мога да изкажа мнението си за една любима моя група и китарист (Хетфилд, офкорз). Освен това Форумът не е академична разработка или научен симпозиум. И освен да се обменят знания/инфо има за цел и да се развличаме. Айде, спете спокойно, деца! П.П. Чух семпъла, Дарки. Ха-ха-ха. Това прилича да е правено от ония ел. конструктори Мусала, или както бяха точно. Дето сглобявахме две крушки с плоска батерия от 4,5 волта. Определено добро попадение за класацията. :green: Цитирай
wessy Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 е и аз са извинявам малко са разпалих повече ама ко да прая металика са ми любимци и да Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 е и аз са извинявам... Аз също, ако съм те засегнал. Просто не ми допада саунда в последния албум на Металлика и си изказах мнението, имаше общо с тази не особено смислена тема. Нямам нищо против тях. Изключително силни са като група, музиканти и музика. Една от любимите ми!!! Цитирай
wessy Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 ам начи айде мир и спокойствие у планетътъ иначе гаден саунд по тая земя колкто щеш .... ама ф повечето случай музиката е яка просто саунда не ми допада factory 81 - мн яки рифове ама саунда ... много български групи има така ама в този случай всичко опира до пари така че никой не мога да виня Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 и на мен не ми харесва саунда на металика, също и в ранните албуми. всщност ми допада само Load и Garage Inc. не ги харесвам и като банда, ся да не почнете да ме замеряте с яйца :-))) не харесвам китарният саунд на ранния сабат - ужасен е! Цитирай
hellfire Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 и на мен не ми харесва саунда на металика, също и в ранните албуми. всщност ми допада само Load и Garage Inc. хехе да си дойдем на думата ! Цитирай
Recommended Posts