Jump to content
Българският форум за музиканти

Midi Conection


wast

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам как мога да направя миди връзка със моя синтезатор.. той е много стар.. Roland E-16.. та искам да попитам могали някак си с кабели и чрез някакъв софтуер да си вкарам неравноделни ритми в синтезатора от компютъра и да свиря от горе им като си държа хармонията ;)

Мерси предварително ;] :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко може да се направи, но най-важното което трябва да направиш е да провериш раздела за подобни теми, има такива, а ако не искаш да ровиш ти трябват миди кабели, ако имаш звукова карта с миди I/O е добре, ако нямаш търсиш купуваш такова USB за PC или пък кабел към Gameport-а на PC-то, после някой DAW програма за обмен на данните от синтезатора към PC-то и обратно, съветвам те да изчетеш темите, защото там ще откриеш навярно отговорите на другите ти въпроси и да не пълним форума с една и съща информация.... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси ;] наистина има такива теми.. съжелявам че пуснах моята преди да се поровя.. само не намерих това DAW.. :hooray: можеш ли да ми кажеш някакъв софтуер за такива цели..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок мерси за инфото .. може би ставам банален но някой би ли ми помогнал с тази програмка и най вече как да обменям файлове чрез нея.. ;]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за това съм си писъл да четеш темите, за да си отговаряш на въпросите, относно програмата търси из нета уроци за нея има по торентите :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са най-подходящите програми за МИДИ - по-специално Аудишъна. ФЛ е по-скоро за авторинг, отколкото за рекординг (за МИДИ)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами да ми препоръчате някоя друга програма защото нещо не успявам да инсталирам правилно Cubase-a.. може би сонар ? тя става ли

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.