Dilian Nedev Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Добре , явно днес съм тръгнал да излизам тъп ... Цитирай
Katsko Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 имам само две неща да кажа-първо тоя сайт не е от вчера,на знам що го изкарахте новина,второто ми изказване е кратко,а който знае за кво става дума ще се сети:случката около последния диск на "The Revenge Project" :read: Цитирай
jFog Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 (Редактирано) това което прочетох, относно новото ДВД на Содом, ако наистина милорд Анджълрипър е казал това... ..пък ми и стана драго признавам си Страницата определено е пипната,не я гледам за пръв път. и кво се случи s The Revenge Project?(които като цяло не мисля че блестят със звук .. между нас да си остане) Редактирано Декември 22, 2005 от jFog Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Преди 5 години съм записвал при Гепи, не че нещо ама ....................... Цитирай
Topsun Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 студиото си е много готино.това е мое мнение,пък и десо бачка супер готино.относно RockMan2005 - пич,сам си го каза.... Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Така и не ги разбрах хората, които не харесват звука, който излиза от Stain Studio :think: А сайта си е екстра...само и някакви цени да имаше..или по-добре да не се питам.... Цитирай
cynic Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 А сайта си е екстра...само и някакви цени да имаше..или по-добре да не се питам.... Цените са като в повечето други български студиа... Ако все пак те интересува нещо по-конкретно, драсни на info@stainstudio.com Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 А сайта си е екстра...само и някакви цени да имаше..или по-добре да не се питам.... Цените са като в повечето други български студиа... Ако все пак те интересува нещо по-конкретно, драсни на info@stainstudio.com Ами, аз вече си записах демото на групата За по-нататък евентуално, но това го казах просто защото едва ли се чуват легенди за цените на Stain PM? На този етап става дума просто за любопитство. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Ами незнам как е сега с цените и не помня колко беше на час....но преди година когато съм записвал там имаше оферта 500 лв. на парче (без засичане на време) и също така имаше отстъпки за албум Иначе във Фактор примерно е 10 EUR на час...предполагам, че и в Стейн е нещо от сорта Цитирай
Recommended Posts