Dilian Nedev Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 Неприятно ми е да се твърди , че това е истинска китара , изсвирена от 'автора' на кавъра. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 21, 2009 Автор Отговорено Ноември 21, 2009 (Редактирано) Неприятно ми е да се твърди , че това е истинска китара , изсвирена от 'автора' на кавъра. Аве момчето.... ае спри да се праиш на професор, защото ставаш досаден И ще ти споделя една малка тайна.. това не е миди ами е 8 bit... такива за атарита. Скоро ще ти дойда на гости в МГ да си полафим малко Редактирано Ноември 21, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 За последно предупреждавам вас двамата младежи, че ако се появите със скандал в този форум, просто ще спрете да влизате и то не по ваша воля. Никакво гости и никакво лафене няма да има, ясно ли е? Хайде дръжте се като големи хора и спрете да правите панаири. Стелко, имаш 3 дни да махнеш полуголата мацка от аватара си и този плакат в подипса си. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 21, 2009 Автор Отговорено Ноември 21, 2009 Добре... Аз спирам сега ще махна всичко Цитирай
Recommended Posts