Smokejack Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Ми правилно си се отказал,въпреки,че ми се щеше да не си,ама карай Определено тва е по яко от 30-ката!!! Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 ...... оттогава се зарекох че ще търся да си сложа оригинални, маршалски. Имаш ли някакви наблюдения с кои модели лампи ще звучи , както с оригиналните, ако си сменял разбира се ? аве кви са тия маршалски? англичаните не правят лампи в момента, нито браднират такива на няколкото сега функциониращи цеха на планетата. а за мулард ще ти трябват $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4 Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 ...... оттогава се зарекох че ще търся да си сложа оригинални, маршалски. Имаш ли някакви наблюдения с кои модели лампи ще звучи , както с оригиналните, ако си сменял разбира се ? аве кви са тия маршалски? англичаните не правят лампи в момента, нито браднират такива на няколкото сега функциониращи цеха на планетата. а за мулард ще ти трябват $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4 Ми хубаво , на моите пише само Маршал ,не пише кой е производител? Ако можеш да ме ориентираш , просто искам да имам същия звук , като със сегашните. Благодаря, ти , предварително! Цитирай
tocata Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 ами да скъпо е,но пък звукът ти остава същият.има ги в фактор. Цитирай
synchu Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 ...... оттогава се зарекох че ще търся да си сложа оригинални, маршалски. Имаш ли някакви наблюдения с кои модели лампи ще звучи , както с оригиналните, ако си сменял разбира се ? аве кви са тия маршалски? англичаните не правят лампи в момента, нито браднират такива на няколкото сега функциониращи цеха на планетата. а за мулард ще ти трябват $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4 Ми хубаво , на моите пише само Маршал ,не пише кой е производител? Ако можеш да ме ориентираш , просто искам да имам същия звук , като със сегашните. Благодаря, ти , предварително! Sovtek Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 ...... оттогава се зарекох че ще търся да си сложа оригинални, маршалски. Имаш ли някакви наблюдения с кои модели лампи ще звучи , както с оригиналните, ако си сменял разбира се ? аве кви са тия маршалски? англичаните не правят лампи в момента, нито браднират такива на няколкото сега функциониращи цеха на планетата. а за мулард ще ти трябват $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4 Ми хубаво , на моите пише само Маршал ,не пише кой е производител? Ако можеш да ме ориентираш , просто искам да имам същия звук , като със сегашните. Благодаря, ти , предварително! Sovtek Благодаря, ти! Ще потърся. Цитирай
tocata Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 каде се намира това Sovtek a? Цитирай
synchu Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 http://www.thetubestore.com/sovtek.html Цитирай
tocata Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 http://www.thetubestore.com/sovtek.html благодариа ти synchu :inlove: Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 http://www.thetubestore.com/sovtek.html благодариа ти synchu :inlove: колегата те насочи съвсем правилно. марката е руска, има ги и из европейски онлайн магазини. големите производители на апаратура не слагат качествени лампи, а такива, които предлагат консистентност в големи партиди. идеята ми е да не се притесняваш да експериментираш с други брандове. и без това те не са толкова много на пазара към момента :-) enjoy! Цитирай
synchu Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 http://www.thetubestore.com/sovtek.html благодариа ти synchu :inlove: колегата те насочи съвсем правилно. марката е руска, има ги и из европейски онлайн магазини. големите производители на апаратура не слагат качествени лампи, а такива, които предлагат консистентност в големи партиди. идеята ми е да не се притесняваш да експериментираш с други брандове. и без това те не са толкова много на пазара към момента :-) enjoy! Много точно казано. Вчера нямах много време да пиша и затова бях доста кратък. Но на мен за предусилвателни Совтек не ми харесват - ама въобще Харесва ми саунда на Еi & JJ (и Сименс от НОС). Електрохармоникс - чат пат ми харесват - макар че по същество са премаркирани Совтек - но явно нещо се различава от оригинала, 'щото звука им е различен и по-приятен. Цитирай
Recommended Posts