Glacierise Публикувано Декември 10, 2004 Публикувано Декември 10, 2004 Ако някой знае - да даде линкове. Нема да съм неблагодарен Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Идвай при мене - почти съм ти безплатна и аз - носиш няколко бирюги и си готов!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 10, 2004 Автор Отговорено Декември 10, 2004 'Ние тва много добре го знаеме' Че те експлоатирам и в тая посока, моме, ама ше е добре и некоя книжка да има, та да се възползват и масите от знанието Цитирай
AXE Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Аз имам малко аудио уроци, ма са кат за по ъдванст певци сякаш. Първо да се науча да пея вярно и после ще задълбавам в тънкостите :green: Като минеш през нас с оня 20ГБ дзвер и тях щи метна. А като си оправя монитора и ако има желаещи може и да ги кача на дейтакома Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Идвай при мене - почти съм ти безплатна и аз - носиш няколко бирюги и си готов!!! Извадено от контекста звучи доста странно... но това не е учудващо, нали ти го казваш Axe, аз ще те помоля да го качиш... интересно ми е за какво става дума... Цитирай
MAUGLY Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 бих могъл да ти помогна имам и записи и литература! Цитирай
adXok Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Ма имат ли значение уроците бе хора!? Аз схващам уроците като лично мнение на преподаващия... нищо лично! Слушайте и съзерцавайте тези, които ви харесват как пеят! Ето аз например... издивявам откеф като слушам записите на Фреди Меркюри (Queen), Тед Леонард (Enchant)... и се мръщя на Джеймс ЛаБри (Dream Theater), Миг Джагър (Rolling Stones)... Примери много! Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Работата с добър вокален педагог е много важна и полезна. Може да се скъсаш да слушаш как пее този или онзи, ако се мъчиш да го имитираш без да знаеш как да го направиш, най-много да си хвърлиш гласа на боклука. Цитирай
adXok Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Да, Мандалей, прав си... Едни колкото и да слушат... и да слушат... и да слушат... ПАК НИЩО НЯМА ДА ЧУВАТ!!! Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Приятелю, adXok, ти само със слушане на Сатриани можеш ли да се научиш да свириш като него? Цитирай
Topsun Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 ами предимно от слушанене,че нещо,но ако не го слушаш няма как да го научиштака,че хващайте слушалките и волумето на мах Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Ако някой иска уроци по пеене, да носи празни дискове като има среща на форума. Имам книги и аудио уроци. Цитирай
adXok Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Приятелю, adXok, ти само със слушане на Сатриани можеш ли да се научиш да свириш като него? Мандалей, нали знаеш приказката за кучето и касапина! Само със слушане няма да мога да се науча да свиря като Сатриани! Няма да мога да свиря и като него, дори да си скъсам задника от свирене! Ако не ме разбра си припомни думите на един мъдър философ, който е рекъл: - Не можеш да влезеш в една и съща река повече от един път! Сега разбираш ли ме? А съзерцанието, прав си, не е за всеки! Цитирай
MAUGLY Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Ако някой иска уроци по пеене, да носи празни дискове като има среща на форума. Имам книги и аудио уроци. Я сподели какви книги имаш Мое да напраим някой бартер! Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 adXok, използвайки думата съзерцание минаваме на съвсем друго ниво, в което се използват всички възприятия, което е много повече от гледане или слушане. Съгласен съм, че да отеляш внимание на това което правят другите и как го правят е много ценно. Но само с гледане не става. Това имах в предвид. Освен това най-трудно е да съзерцаваш себе си. Тук идва една от важните роли на вокалния педагог. Той прави това вместо теб и може да ти посочи грешки, които сам не би могъл да видиш. Освен това, нужно ли е всеки сам да търси топлата вода, след като тя отдавна е намерена и може някой да му я покаже и да му спести много време? Цитирай
Recommended Posts