bir4o Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Здравейте . Закупих си антика -Тромпет Амати - в окаяно състояние, обаче без муНДщук . Къде има в софия магазини където да си купя евтин муНДщук на първо време Извинете за грешката ми . Не е тромпет а саксофон ... Модела е AMATI - TONEKING- Kraslice- tenor Цитирай
XAS Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 ^Този мундщук май не ти трябва за свирене. Потърси най-напред сред стари музиканти. Ако не те излъжат. У нас има натрупано голямо количество евтини чешки и немски такива, гдето стават само за гледане. Друг вариант е да потърсиш музикалния магазин на Цецо Русинов на "Евлоги Георгиев", До Музикалната академия. Ама ще ти струва повече! Цитирай
bir4o Отговорено Ноември 23, 2009 Автор Отговорено Ноември 23, 2009 Взех му от магазина на ул. Русалка №5 , но не от левия магазин а от десния -където е бъкано с нови неща . Проблема е , че нищо не разбирам от саксове и дали става МУНДЩУКА за свирене не ми е ясно . Казаха ми че е американски -поне на скобата за тръстиковата плочка пише така . Ще ми се сакса да го огледа някой разбирач и да каже какво трябва да му се оправя . Така или иначе в момента мога да изкарам само един тон на него...Има изкривени работи и някои клапи не се затварят ... И да не мога да го възтановя , няма да съжалявам . Все пак е антика от около 1947 година /по серийния номер проследих по сайтовете / . Цитирай
ХРИСТИЯН Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 е колега добре си Сбъркал ама се едно да объркаш баба с дядо споко има има Цитирай
Recommended Posts