velit Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Питали ли сте се дали има перспектива в БГ с връзка с музикалния живот?....и ако има как може да се постигне това да станеш известен и добре платен музикант? Цитирай
Лими Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 (Редактирано) Има един начин, който включва три-четри неща: 1.Много труд и агресивна амбициозност 2.Късмет, което включва шестица от ТОТО или богати амбициозни родители, но не изключва т.1. 3.Уникален талант 4.Комбинация от гореизброените Извод: Най-сигурното нещо е здрав къртовски труд, живота ме научи, че рано или късно ще береш плодовете му. другото е лукс-дефицит. Редактирано Ноември 18, 2009 от Лими Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Ми според мен не е толкова трудно,ако си опорит,талантлив и наистина го искаш,защо да не го постигнеш? Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Лими, перефразираш "рано или късно труда се възнаграждава" ли? Тия стари хора много мъдри 'начи... Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Да има за тези които виждат и знаят какво е перпектива за останалте които плуват свободно в двумерно простансво има това което наричаме реалност.Мнението ми е малко противоречиво но като се замисли човек ако има тази функция изобщо,това е самата действителност. Цитирай
vhcs Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 ехех, всеки има различно разбиране за ИЗВЕСТЕН и ДОБРЕ ПЛАТЕН. Според моите разбирания добре платен музикант в БГ трудно да се постига но не е невъзможно. За известен - знаят ли ме повече от 7 човека се чувствам вече звезда ... ехехехех ... а напиша ли си мейл с някои от чужбина вече ставам световна звезда .. ехехехех добре платен - 1000лв, 2000лв а може би 10 000лв. на месец ... много е относително всеки си има разбирания, на мен и 100 000 ще са ми малко .. ехехех така че все няма да съм добре платен Цитирай
evans Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 А ти защо държиш да бъдеш известен?Погледни само в България какви музиканти стават известни,разни като Графа,Миро и всякакви ей такива смешковци,които ме принуждават да не слушам радио,защото по цял ден им въртят мазните им песни. Цитирай
temerut Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Май трябва и да си гей за да станеш известен ако гледаме от горе посочените . Гадна работа отпред змия от зад магаре това е цената да бъдеш известен в България Или като Милко Калайджиев и компания да станеш музикален шут Цитирай
Recommended Posts