killer Публикувано Декември 20, 2005 Публикувано Декември 20, 2005 Не бях записвал нищо от месеци и вчера грабнах китарата и записах набързо две парчета! Далеч съм от идеята че парчетата са перфектни, на места съм импровизирал, използвал съм само малко реверберация в Сонара по време на записа! The Crush Of Love - Едно любимо мое парче на Сатриани, за съжаление нямам Wah-Wah и съм го записал без "квакане" ... и май високите са му в повече! Down Down Down - Това е друго парче на Сатриани, но този път не е кавър а импровизация върху синбека на това парче. Записано е на един път (само китарата в последните 10 сек. е на друга писта) и затова има грешки ... по едно време за 5-6 сек. тоналността му бяга, но на мен лично ми хареса грубият вариант който се получи и реших да не го презаписвам! Песните са записани: Ibanez Universe => Zoom 9150 => Marshall Jcm 602 (серия 600 но е с два говорителя) => Sonar 4 Парчетата съм ги качил в Gmail (Label killer) За тези от вас които не знаят как да свалят песен от Gmail моля прочетете пост-а на АХЕ http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 Очаквам критики и коментари!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
7thString Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Down ми е много любима песен Импровизацията се е получила много сполучливо- похвален е самия факт, че си влагаш собствените идеи вместо да играеш ролята на диктофон Само около минута преди края нещо малко си оплел, но не е фатално Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 crush of love си я направил екстра, имайки в предвид че това ми е любимата песен на сатриани...харесва ми изпълнението ти Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 много е гот, харесват ми и двете ибанеза кърти!! Цитирай
killer Отговорено Декември 20, 2005 Автор Отговорено Декември 20, 2005 Благодаря на всички за добрите отзиви!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
Fenix Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Много много добро. Кръша е супер як, само да беше маалко по-смуут звука на китарата. Иначе е много готино. Down-a обаче няма равен, много хубав звук и много добро изпълнение. Аз също имам планове да се включа ама чак като си взема комп... Редактирано Декември 21, 2005 от Fenix Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 И аз ги чух, но на първата саунда е...не кефи. Иначе свирнята е ултра!!! Цитирай
Recommended Posts