Blackie Публикувано Декември 19, 2005 Публикувано Декември 19, 2005 1) Hi, this is Blakie Lawless from W.A.S.P. 2) Около 16 лета по Юлиянския. 3) без коментар. 4) ел. китарка. 5) HEAVY METAL, hard- rock,thrash. 6) Richard Wagner, Димчо Дебелянов. 7) хеви метъл групата Firesteel и траш/блек нещото Extreme Aggresion. 8) verse 2 : "кино, вино, бира, театър..." 9) дрънча от 2,5 г. и чак сега почвам да се занимавам с поне малко теория. Иначе съм много надъхан за свирене и пиене . Оi! Oi! Oi! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 :hello: Еее, много се кефя като в този форум се появяват надъхани хора!!! За свиренето не знам ("То музика, музика, ама кокошките спряха да носят"), но за пиенето определено ще се разберем Приятно прекарване (изкарване май е по-подходящо) във форума и...наздраве Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Hello , Бай Брадър ІІ ... Цитирай
hellfire Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Hello , Бай Брадър ІІ ... хилоу Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 (Редактирано) здрасти.уасп форевър п.с.китарата роудс ли е? Редактирано Декември 19, 2005 от Лелдорин Цитирай
Blackie Отговорено Декември 20, 2005 Автор Отговорено Декември 20, 2005 (Редактирано) JS 30 RANDY RHOADS. CHRIS HOLMES RULZZZZZ. Най- накрая фен на тая група. От къде си бе пич? П.П.: аре Редактирано Декември 20, 2005 от Blackie Цитирай
Smokejack Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Здрасти Блеки,добре дошъл,тук има много фенове на W.A.S.P. Аз даже ги познавам лично и сме приятели със Стет Хоуланд-настоящият им барабанист.Миналата година с моята група открихме концерта им в България,беше невероятно преживяване да свирим на една сцена с толкова велики хора Желая ти приятни часове във форума и дано намериш много нови приятели тук Цитирай
Blackie Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Здрасти Блеки,добре дошъл,тук има много фенове на W.A.S.P.Аз даже ги познавам лично и сме приятели със Стет Хоуланд-настоящият им барабанист.Миналата година с моята група открихме концерта им в България,беше невероятно преживяване да свирим на една сцена с толкова велики хора Желая ти приятни часове във форума и дано намериш много нови приятели тук SJK or Sheky & the bloodyboys евала Hail and cheers! Редактирано Декември 21, 2005 от Blackie Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 ех...концерта на УАСП....страхотен беше. неповторимо преживяване доста добре подгряхте междудругото Цитирай
Smokejack Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Здрасти Блеки,добре дошъл,тук има много фенове на W.A.S.P.Аз даже ги познавам лично и сме приятели със Стет Хоуланд-настоящият им барабанист.Миналата година с моята група открихме концерта им в България,беше невероятно преживяване да свирим на една сцена с толкова велики хора Желая ти приятни часове във форума и дано намериш много нови приятели тук SJK or Sheky & the bloodyboys евала Hail and cheers! SJK Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 JS 30 RANDY RHOADS.CHRIS HOLMES RULZZZZZ. Най- накрая фен на тая група. От къде си бе пич? П.П.: аре софия и ти ли? Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Здрасти, killing love machine. Само дето мотото ти го е писал не Черньо от гората, а Пешо Тауншънд, говедото... Пусни шум, да се чуеш. Айде метъл и други екстри. Цитирай
Recommended Posts