IvanDTr Отговорено Декември 11, 2004 Автор Отговорено Декември 11, 2004 ...Музата(която коментирахме в една друга темичка ) идва прилично гола и носии тихо ти прошепва на ушенце: D9, A#, Gm, A9... ... Хубава прогресийка! Тя, таз муза, твойта, дибидюз бре! Fun-че! Не се заяждам! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 ...Музата(която коментирахме в една друга темичка ) идва прилично гола и носии тихо ти прошепва на ушенце: D9, A#, Gm, A9... ... Хубава прогресийка! Тя, таз муза, твойта, дибидюз бре! Fun-че! Не се заяждам! Цитирай
Delyan Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Давам! Факта, че не си чул, пък отговаря на твоя въпрос! ... аз въпрос не съм задавал ... p.s. Не се заяждам Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 11, 2004 Автор Отговорено Декември 11, 2004 Давам! Факта, че не си чул, пък отговаря на твоя въпрос! ... аз въпрос не съм задавал ... p.s. Не се заяждам Ма не съм и помислил бре брато. Аз ако помислех, че се заяждаш щях да те захапя също! Просто този пост ми дойде много хубаво. Thanks for it! Цитирай
thurston Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 стига наливали бре, пиянки!!! аз всяка сутрин раждам по един стойностен хит, но го давя в кенефа да не ми го откраднат ония от бизнеса...олеква ми ако не друго Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 стига наливали бре, пиянки!!!аз всяка сутрин раждам по един стойностен хит, но го давя в кенефа да не ми го откраднат ония от бизнеса...олеква ми ако не друго :green: Цитирай
TONY Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Щурците :killyou: сащо са 100 % крадци - парчето Стар албум е дословно откраднато на анлийски е Pickture this- nananana така нататака като дори е запазен смисъла на текста - доста често чо въртят по VH1, Пети рай съвет на Тангра също е гепено -мисля че оригнала се казваше Freak и него го въртят по VH1 А по темата Щурци сещам се че навремето - доста отдавна преди 15 години пак ги бях гепил че са свили песен на Wichbene ash- те си мислят че като примерно Уичбоне не се въртят по радиото и не се знаят в БГ, което до голяма степен е истина, ама има и пишман меломани. Аз като правя кавар си казвам. Ето Сигнал никога не са крили че правят парче на Юрая Хийп с български текст - Спри се -Free me и с мойта група сте правиме такова нещо- но загега не казвам преди да сме го записали.После ще уведомим . Иначе гледам благосклонно на гепването на рифове или ликове- Например АЙС АЙС Бейби си е готино ,беше взет само баса, но това не попречи Куин да рассипят Ванила Айс :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Абе на Щурците даже името им е крадено от 'Тhe Beatles'. Ама докато в 'beatles' поне има нещо тарикатско (заради намека за beat-less), наш'те просто са си го плеснали ей така Абе аман с тия Щурци, Сигнал, ФСБ и прочие. Умрели кучета са тва. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 (Редактирано) абе важно е музика да има Редактирано Април 4, 2005 от Old_shetarhand Цитирай
Burton Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 (Редактирано) Ето Сигнал никога не са крили че правят парче на Юрая Хийп с български текст - Спри се -Free me Може да не крият /то би било трудно с такава известна песен/, обаче това не пречи на българския текст да е толкова малоумен Редактирано Април 4, 2005 от Burton Цитирай
solo5 Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Абе на Щурците даже името им е крадено от 'Тhe Beatles'. Ама докато в 'beatles' поне има нещо тарикатско (заради намека за beat-less), наш'те просто са си го плеснали ей така Абе аман с тия Щурци, Сигнал, ФСБ и прочие. Умрели кучета са тва. ФСБ са супер група Цитирай
Recommended Posts