Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ето ви рецептата:

Бърбън с лед и вода. - Sting

Галя от Сатен...

..... следва продължение!

Трябва да се пооткрадне, вече май си стана задължително и никой го не е срам :D

Просто, семпло, като за ширпотреба

Малко и елементарна хармония

Прост текст

Да е правен от "най - добрия аранжор" :P

Клип с дупета и цицета :D

Як спонсор дето да плати на класации и медии за излъчване (то обратното е правилно, ама карай...) :wall: :wall: :wall:

Те ти го те хита ! Модерния български хит, де. :P

Аз пия "Huckleberry"! :P:D:P:P

Отговорено

Абе аз не се дразня, като някой 'заеме' нещо от друг. Обаче дори на мойто ниво на музикални умения е страшно лесно да попромениш 'заетото' така, че да стане неузнаваемо за обикновения слушател. Защо, обаче, тия наш'те звезди не правят дори това? Защо копират толкова папагалски? Е те тва ме дразни яко, щото си е обида за тия дето го слушат! Ония са си казали - 'абе аре бе, тия са толко прости, че мое и така да минеме'. Ебаси смотаняците.

Отговорено

"Бъ-бъ-бъ-бай мангау многу мрази търрикати"

Кво ви пука, хитовете са за простолюдието...

Упс, забравих че някои от вас са професинални музиканти и трябва да се прехранват от музика. Е, сори, кофти професия сте си избрали. Ше трябва да правите "хитове".

А иначе и на мен ми е кофти че света се профанизира, но това е дъълга друга тема...

Отговорено
Упс, забравих че някои от вас са професинални музиканти и трябва да се прехранват от музика. Е, сори, кофти професия сте си избрали. Ше трябва да правите "хитове".

Хаха :D Ето те затва не искам да съм професионален музикант :D Кура е голем, дееба :) Поне за професионалните музиканти от кръчмарски тип, дето се визират :)

А че света се профанизира - абе не е баш така, винаги си е бил профански :) Просто средствата за разпространения на малоумието се осъвършенстват :)

Отговорено
А че света се профанизира - абе не е баш така, винаги си е бил профански :D Просто средствата за разпространения на малоумието се осъвършенстват :)

:):):)

Добре казано !

Отговорено
"Бъ-бъ-бъ-бай мангау многу мрази търрикати"

Кво ви пука, хитовете са за простолюдието...

А иначе и на мен ми е кофти че света се профанизира, но това е дъълга друга тема...

Всъщност зависи какво разбираш под хит! Защото има и истински и смислени песни, които са били хитове... но може би не заради нравствените им послания, но как да е...

Отговорено

Света се профанизира все повече и повече. Това е факт. Донякаде се дължи на по-добрите средства за масова дезинформация, донякаде на други фактори. Факт е обаче че затъпяването преминава на генетично ниво. Поне аз съм убеден в това. Сравнете да кажем викингите и арабите културно и обществено преди 1000 години и сега. Открийте разликите :-)

Тук съм длъжен да отбележа че интернет е невероятен информационен напредък и сламка за много удавници в морето от помия която ни залива постоянно.

Иначе за хитовете: факт е че едно време популярната музика беше по-качествена. Вземете само най-продавания Dark Side of the Moon. Дори и дет-метал като мен може да оцени достойнствата му. Сега такива албуми и групи няма. Не че няма като цяло, но те не се радват на това внимание.

Но така или иначе за мен лично е по-добре когато Suffocation свирят в малък клуб пред 200 човека и мога като обикновен фен да побъбря на по бира с тях, отколкото ако свиреха пред 30 000 на стадион, трупаха пачки пари и се превръщаха в идиоти като Ларс Улрих. Хе-хе, как го казах само:-)

Отговорено
Иначе за хитовете: факт е че едно време популярната музика беше по-качествена. Вземете само най-продавания Dark Side of the Moon. Дори и дет-метал като мен може да оцени достойнствата му. Сега такива албуми и групи няма. Не че няма като цяло, но те не се радват на това внимание.

Geoff Tate си го каза - едно време с музикалния бизнес са се занимавали музиканти, докато от вече повече от 10 години бизнесмени!!!

Това смятам е напълно достатъчно да обясни 99% от обсъжданата тема.

АЗ ОБАЧЕ СЪМ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ!!! ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ ХОРА!!!

p.s. Оплювайки някого няма да подобриш нищо!!! Дай алтернатива!!!(принципно пиша)

Отговорено
...

p.s. Оплювайки някого няма да подобриш нищо!!! Дай алтернатива!!!(принципно пиша)

Давам! Факта, че не си чул, пък отговаря на твоя въпрос!

Отговорено

Рецептата - Музата(която коментирахме в една друга темичка ;) ) идва прилично гола и носии тихо ти прошепва на ушенце: D9, A#, Gm, A9... продължението - само по специализираните канали! :godbless:

В БГ хит се прави с пари. За да представиш качествен запис, трябва да хвърлиш обикновено маса пари. За тези пари трябва примерно да свириш по клубовете. За да те вземат в повечето клубове искат гореспоменатия запис...Интересно, а? Ако има математици, нека разрешат уравнението... :godbless: