Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци по китара в Русе


Recommended Posts

Здравейте! Искам да се науча да свиря на акустична китара, но не знам каде в гр. Русе се преподават уроци по китара (ако може да са индивидуални, но и групови пак стават). Можете да ми пишете и на e-mail: mileycyrus.presi@gmail.com

Предварително благодаря!

Преси :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти. Иди на "лайното" при музикантите и разпитай за Стилиян Клечков или Любеца. Доколкото знам Стилиян е на кораб в момента но все някога ще се прибере.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! Благодаря за инфото, но имало някакви уроци в някакво си читалище, обаче не знам къде се намира! Бихте ли ми помогнали!

Благодаря!

Преси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей! За електрическа не знам, но можеш да идеш на класическа в музикалното, хубаво би било да имаш някаква основа...Иначе в и-нет има доста теория и клипове, от които можеш да научиш нещо...Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Преси!

 

Ако въпросът ти е в кое читалище в Русе се провеждат уроци по китара - електрическа и/ или класическа, то според регистъра на читалищата в Русе има 11 действащи читалища - ето и линк към тях с адреси и телефони - звъниш и питаш и така ;-) http://mc.government.bg/reg/index.php?act=..._num=&name=

 

Уточнение: В първата графа в таблицата са имената на читалищата, като натиснеш върху името ще можеш да видиш координатите на читалището и гледаш във втората графа да пише град Русе т.е., пропускаш читалищата от селата. Препоръчвам ти да търсиш секретаря, а не председателя, обикновено читалищата се движат от секретарите и те ще могат да ти отговорят дали в тяхното читалище има школа по електрическа китара, каква е месечната такса, координати на преподавателя и т.н.

 

Можеш да опиташ да се обадиш първо тук:

РЕКИЦ - Русе Адрес: гр. Русе,

ул. „Черно море” № 2 Телефон: 082/ 87 50 59 E-mail: recicrs@abv.bg

Това е регионалният център "Читалища" в Русе - би трябвало да знаят какви са дейностите на всяко читалище на територията на Русе, но ако не знаят - пробвай да разбереш от горния линк.

 

Успех с китарата!

Тина

 

PS: Все пак в два от постовете колеги препоръчват Стилян Клечков - вероятно е добър преподавател, опитай да го откриеш, обикновено в един град музикантите се знаят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А забравих да напиша за читалището, става дума за Народното читалище "Захари Стоянов", намира се до олимпа, отиваш там и търсиш Пламен Бояджиев

 

А относно Клечков, не е добър учител, но е един от най-добрите китаристи които познавам, или ще те направи най-добрия или няма да се занимава (да поясня той има ненавист към метълските работи, няма да те научи на метъл със сигурност)

Редактирано от Viper-X
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забравих да си предложа ослугите, ако имаш желание ще те науча да свириш съвсем безвъзмезно (нямам си работа просто)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...

Здравейте! Виждам, че темата е от миналата година за това да попитам ако примерно септември реша, да взимам уроци мога да използвам информацията? Мерси предварително :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.