miley.cyrus Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Здравейте! Искам да се науча да свиря на акустична китара, но не знам каде в гр. Русе се преподават уроци по китара (ако може да са индивидуални, но и групови пак стават). Можете да ми пишете и на e-mail: mileycyrus.presi@gmail.com Предварително благодаря! Преси Цитирай
Tozi Отговорено Ноември 14, 2009 Отговорено Ноември 14, 2009 Здрасти. Иди на "лайното" при музикантите и разпитай за Стилиян Клечков или Любеца. Доколкото знам Стилиян е на кораб в момента но все някога ще се прибере. Успех! Цитирай
miley.cyrus Отговорено Ноември 14, 2009 Автор Отговорено Ноември 14, 2009 Здрасти! Благодаря за инфото, но имало някакви уроци в някакво си читалище, обаче не знам къде се намира! Бихте ли ми помогнали! Благодаря! Преси Цитирай
miley.cyrus Отговорено Ноември 20, 2009 Автор Отговорено Ноември 20, 2009 Опа!!! Обаркала съм се!!! Исках да кажа на електрическа китара!!! Цитирай
inqubus Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 Здравей! За електрическа не знам, но можеш да идеш на класическа в музикалното, хубаво би било да имаш някаква основа...Иначе в и-нет има доста теория и клипове, от които можеш да научиш нещо...Успех! Цитирай
Viper-X Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 поразпитай за Клечков, тоя човек ще те научи. Гантирам Цитирай
mproject Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 Здравей Преси! Ако въпросът ти е в кое читалище в Русе се провеждат уроци по китара - електрическа и/ или класическа, то според регистъра на читалищата в Русе има 11 действащи читалища - ето и линк към тях с адреси и телефони - звъниш и питаш и така ;-) http://mc.government.bg/reg/index.php?act=..._num=&name= Уточнение: В първата графа в таблицата са имената на читалищата, като натиснеш върху името ще можеш да видиш координатите на читалището и гледаш във втората графа да пише град Русе т.е., пропускаш читалищата от селата. Препоръчвам ти да търсиш секретаря, а не председателя, обикновено читалищата се движат от секретарите и те ще могат да ти отговорят дали в тяхното читалище има школа по електрическа китара, каква е месечната такса, координати на преподавателя и т.н. Можеш да опиташ да се обадиш първо тук: РЕКИЦ - Русе Адрес: гр. Русе, ул. „Черно море” № 2 Телефон: 082/ 87 50 59 E-mail: recicrs@abv.bg Това е регионалният център "Читалища" в Русе - би трябвало да знаят какви са дейностите на всяко читалище на територията на Русе, но ако не знаят - пробвай да разбереш от горния линк. Успех с китарата! Тина PS: Все пак в два от постовете колеги препоръчват Стилян Клечков - вероятно е добър преподавател, опитай да го откриеш, обикновено в един град музикантите се знаят. Цитирай
Viper-X Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 (Редактирано) А забравих да напиша за читалището, става дума за Народното читалище "Захари Стоянов", намира се до олимпа, отиваш там и търсиш Пламен Бояджиев А относно Клечков, не е добър учител, но е един от най-добрите китаристи които познавам, или ще те направи най-добрия или няма да се занимава (да поясня той има ненавист към метълските работи, няма да те научи на метъл със сигурност) Редактирано Ноември 21, 2009 от Viper-X Цитирай
Viper-X Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 забравих да си предложа ослугите, ако имаш желание ще те науча да свириш съвсем безвъзмезно (нямам си работа просто) Цитирай
Milenka` Отговорено Юли 19, 2010 Отговорено Юли 19, 2010 Здравейте! Виждам, че темата е от миналата година за това да попитам ако примерно септември реша, да взимам уроци мога да използвам информацията? Мерси предварително Цитирай
Recommended Posts