Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги. Чудя се дали някъде в нета се продават фингърбордове ,разграфени или с напраени дупки за прагове. Като тези например 173628031514906069511258135198OhJH3O6AODWZFcQQp58O.JPG

Отговорено (Редактирано)

1во Мн ме кефи заглавието фингърбор

2ро бях намерил някакъв африканец които продаваше 40 долара фънгърборда с разграфени прагове но и 20$ транспорт ако събереш по-голяма група спестяваш разходи или да си платиш 60$ сам но сега се сетих минимум поръчка е 5 или 10 (не съм сигорен) фингърборда (или фингърбора Лол)

Редактирано от SLASH588
Отговорено (Редактирано)

Хаха... Бор .. Моя грешка. Ами лютиерите не знам какви пари ще вземат а и те не работят бързно .. Не знам така си мисля ..

SLASH588 пише се СигУрен

Редактирано от BloodMetall
Отговорено (Редактирано)

Ако мислиш да ползваш лютиер - избери добър такъв.

Ако мислиш да лепиш сам фингърборда, имай предвид, че ще ти е необходима не особено евтина постановка за целта, която значително ще увеличи цената на упражнението, в случай, че вече не си подготвил такава.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
постановка ?

Да, немалко хубави стяги, както и подходяща маса, доста прави летви и т.н.

Майсторлък е да се залепи фингърборд, без да остане никакъв лепилен шев.

Отговорено

Ха-ха, че колко прасета ще заколиш бре?! ;)

Майтапче! Казват се биндер ленти, но не мисля, че ще ти свършат работа - те нямат толкова сила и площ на стягане като дърводелските стяги.

Отговорено (Редактирано)

Другия начин ако нямаш много стяги е ето такъв ЦЪК (виж към края на клипа). Излиза ама доста по-евтито от двайсетина стяги - а и нещата ги има във всеки по-зареден магазин за крепежни елементи.

Редактирано от patzo