Кати Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Здравейте! Нова съм във форума, а и отскоро съм навита да си купя китара Искам да е тип уестърн (с метални струни) за около 100-150 лева. Знам че за тези пари няма да е много добра, но пък като за начинаещ... Моля ви давайте предложения и кажете какво мислите относно тази http://gemamusic.net/index.php?option=com_...&Itemid=138 Цитирай
dandilov Отговорено Ноември 10, 2009 Отговорено Ноември 10, 2009 Така като я гледам на снимката, става за начинаещ. Друг е въпросът дали ще ти е удобна. Затова трябва да се види на живо, да се пипне и посвири на нея. Цитирай
SLASH588 Отговорено Ноември 10, 2009 Отговорено Ноември 10, 2009 Каква музика харесваш /слушаш интересно да се надяваме да не е хана монтана въпреки че и тя е едно от така наречените -Guitar Godz- Цитирай
schOle Отговорено Ноември 11, 2009 Отговорено Ноември 11, 2009 ^ axaxaxxa В началото ще те болят пръстите от металните струни ако не си свирила преди. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Ноември 11, 2009 Отговорено Ноември 11, 2009 (Редактирано) ^ Това е така, + че тялото изглажда наистина ОГРОМНО - на мен този тип са ми неудобни лично, а и съм виждал модели с по-малки тела. Защо не пробваш с класическа за начало? Редактирано Ноември 11, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай
Janick_Gers Отговорено Ноември 11, 2009 Отговорено Ноември 11, 2009 (Редактирано) Според мен тази китара ще ти свърши чудесна работа, а и цената си е прилична като за първа китара на начинаещ. Още повече, че съм я чувал как звучи и никак не е зле за парите си. Колкото това за пръстите, ами човек ако не е свирил много и с найлонови струни пак ще го болят. Редактирано Ноември 11, 2009 от Janick_Gers Цитирай
Recommended Posts