Malcolm_Young Публикувано Ноември 8, 2009 Share Публикувано Ноември 8, 2009 Здравейте! От доста време търся таб за студийната версия на Nothing Else Matters главно заради солата(във всички табове,които намерих,солата са изчанчени и не са същите) ,но не мога да намеря.Ако някой има-нека пише Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Ноември 8, 2009 Share Отговорено Ноември 8, 2009 Aз имам вкъщи преснимки от оригиналните книги на Металика, имам и от черния албум, така че и тази песничка я имам, но е само на бели листа. Ако ти се чака мога да си поиграя да го напиша на Guitar Pro. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Ноември 8, 2009 Share Отговорено Ноември 8, 2009 Моха да ти дам мидито на песента с всички инструменти .При зареждане в който и да е хост ,като кюбейс да речем,излизат на отделни тракове и оттам можеш да си извадиш всичко... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Ноември 8, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 8, 2009 @james-assya Ако ти се занимава и не е проблем.. ако може напиши само солата-само те ме интересуват. @sardaesox Пиши ЛС А ако нкой продава такива книжки на Металика да пише ЛС Хайде със здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Ноември 8, 2009 Share Отговорено Ноември 8, 2009 (Редактирано) Е стига само заради последния ред от подписа ти си струва да се постарая Не вярвам някой вече да продава книгите на Металика, а и едва ли много хора ги имат, може и да греша разбира се, но още преди време ги нямаша, случайно попаднах на една и после по телефона и адреса издирах разпространителите и те имаха запазени ксерокопирани копия от тях и ми ги продадоха. Сега вече се сдобивам с книги само от фенклуба на Металика. Редактирано Ноември 8, 2009 от james-assya Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Ноември 8, 2009 Share Отговорено Ноември 8, 2009 Направих ти солото и акустичната партия в средата, предполагам те са тези, които те интересуват. Дай си мейла да ти пратя един архив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Ноември 9, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 9, 2009 ritchieblackmore_@abv.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Ето доста приличен ТАВ на тази песничка. В нас имам и книгите на .ПДФ, но те плуват и по торентите и в Мулето и къде ли не. Едва ли е проблем да се намерят... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Пратих ти го, но мисля че и Baby Thomas е прав, табулацията, която е намерил изглежда същата, а е и цяла доколкото видях така че ако искаш си я изтегли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Ноември 10, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2009 (Редактирано) Благодаря на всички особено на james-assya за труда,който е положила Редактирано Ноември 10, 2009 от Malcolm_Young Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Подмазвач!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Благодаря на всички особено на james-assya за труда,който е положила Моля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d4_ghero Отговорено Ноември 14, 2009 Share Отговорено Ноември 14, 2009 всичко е най-правилно като е научено по слух Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts