the_gorer Публикувано Ноември 7, 2009 Публикувано Ноември 7, 2009 (Редактирано) Група: Маясъл Членове: YtseJam, sa6tiat, the_gorer Стил: грайнд с елементи на разсъждение Бяхме говорили в разни инстънт месинджъри с другите двама уважавани членове на форума, че няма да е зле да се сформира комерсиална банда, която да пълни залите по разните форумни фестивали. Идеята е да се работи по интернет - някой прави песен, разпраща я на другите и те си заучават техните партии. Засега аз направих това демо парче на компютъра в нас. Всичко в него е демо, най-вече моите вокали, които предстои да бъдат презаписани в крайния си вариант от sa6tiat (който изчезна внезапно и се издирва под дърво и камък). Парчето се казва "Аз свиря в Маясъл". Приятно слушане! http://www.4shared.com/file/147920820/e399..._____DEMO_.html Направих и скромна обложка на бъдещия дебютен албум. Ето я и нея (разглеждането на тази обложка не се препоръчва на хора със слаби нерви и хранещи се): http://img692.imageshack.us/img692/6762/35644240.jpg _ Редактирано Ноември 7, 2009 от the_gorer Цитирай
trolla Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Супер е !!! Чакам развитието на проекта с нетърпение Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Хм, обложката е стилизирана с вкус... Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 7, 2009 Автор Отговорено Ноември 7, 2009 ^ Не ме подсещай, че и аз самият откакто я сейвнах и затворих ФотоШопа не смея да си я спомня. Цитирай
Joys Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 (Редактирано) Бравос за бандата. Тамън моя стил звучите хахаха. Продължавайте до победата P.S. Линка за обложката не се отваря Редактирано Декември 9, 2009 от Joys Цитирай
Crimson Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Видяли са хората от imageshack какво е сложил gorer-a и са му изтрили линка Иначе това парчето ми напомня безумно много на dethklok. Ама 1:1. Кефи ме и phaser-a в/у гласа. Забележка: Dethklok са яка банда! Цитирай
just_drummer Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Dethklok? Ако си гледал "Металокалипс", там има едни дето се казват Детклок. Та има си и реална банда с това име, НО не знам кое е парво дали бандата или анимацията. Ако не си го гледал виж го, доста е добро. И молим ти се постни друг линк,че тоя са го изтрили Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 Знам кои са, мисълта ми е: защо точно на тях ти прилича? Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 @ the_gorer много дълго бе! Цитирай
Recommended Posts