shani556 Публикувано Ноември 6, 2009 Share Публикувано Ноември 6, 2009 Какво Ви е мнението за тази китара: http://guitars.musiciansfriend.com/product...p;CJPID=2179950 Благодаря Ви предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metalix Отговорено Ноември 6, 2009 Share Отговорено Ноември 6, 2009 ми яка е, що питаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shani556 Отговорено Ноември 6, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2009 Мисля да си я поръчам, но не знам как ще звучи.Каква сила ще има, да ли ще е удобна и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Ноември 6, 2009 Share Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Бат Вальо продава нещо подобно. Неговата ще можеш да я пипнеш поне (ако си от София). Редактирано Ноември 6, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Ноември 7, 2009 Share Отговорено Ноември 7, 2009 няма какво да се лъжем това са 2 съвсем различни китари ямаха - ноНейм солидТоп - ламинат ... цената .... човек избрал тази китара(ако не го е правил по картинка), знае какво търси .... на спецификация и картинка добре изглежда ..... скоро да я видим в ФУКНЯ дано ако си в СФ може да пробваш моята.. няма да ти се разсърдя дори и да знам, че въобще нямаш намерение да я взимаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shani556 Отговорено Ноември 7, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 7, 2009 Благодаря Ти за отговора! Ако бях от София щях да ти я пробвам - китарата. Предпочитам когаро си купя нещо / телефон или какво то и да е устройство/ то да бъде ново. П.С. А вие какви струни ползвате / марка /. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
checho Отговорено Ноември 7, 2009 Share Отговорено Ноември 7, 2009 има доста обширна тема по въпроса(и не само по този ) малко по-надолу в раздела, може би на следващата страница, погледни я \/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
20092009 Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 И аз да попитам знаещите. Спрял съм се на 2 вида акустични (уестърн с метални струни) китари - Yamaha и CORT. Бихте ли могли да ми дадете съвет, коя е за предпочитане: 1. Yamaha Westerngitarre F310 (или F370) : F-310 F-370 или : 2. CORT EARTH 70 ENS : CORT EARTH 70 ENS Предварително благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 отговора сам трябва да си го вземеш.... 1)ямаха--- е повече "марка" 2)корт-а е с масивна горна дъска ... което е Плюс 3)корт-а е "озвучен" 4) цената .... ямагата 310 .. ми се върти че беше над 250лв ... 370 - около 300лв (според динакорд) ... ако имаш възможност пробвай ги и реши САМ ако искаш да имаш "марка" на главата на китарата ... може да пробваш и фендер СД60 и ибанез В70.... но да знаеш плашаш "доста" за този надпис !!!!! П.П. аз имам корт 7012 (12 струннен неозвучен вариан .. и съм МНОГО ДОВОЛЕН) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Аз не бих пробвал Фендъра. Ибанез имаха едни сънбърст в магазина на Икономов, които бяха тип "копие на Гибсъна на Джон Ленън", които звучаха никак не зле. Но с риск да стана се потрихилядиипетстотня Ямаха в ниския ценови клас китари трудно можеш да им намериш реална конкуренция, според мен разбира се. Иначе разни хора, разни идеали. И най-добрия съветник си е самия потребител - вече има доста магазини с доста изложени инструменти и най-добре е да се пробва. Може разбира се да ти допадне и Фендер и Стаг и какво ли още не. Всичко е въпрос на персонален вкус и усещане. Ако не разбира конкретния избиращ, може да се възползва от познат с познания, за да провери конкретния инструмент за потенциални дефекти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
20092009 Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 (Редактирано) отговора сам трябва да си го вземеш....1)ямаха--- е повече "марка" 2)корт-а е с масивна горна дъска ... което е Плюс 3)корт-а е "озвучен" 4) цената .... ямагата 310 .. ми се върти че беше над 250лв ... 370 - около 300лв (според динакорд) ... ако имаш възможност пробвай ги и реши САМ ако искаш да имаш "марка" на главата на китарата ... може да пробваш и фендер СД60 и ибанез В70.... но да знаеш плашаш "доста" за този надпис !!!!! П.П. аз имам корт 7012 (12 струннен неозвучен вариан .. и съм МНОГО ДОВОЛЕН) Благодаря badValue ! Ямахата 310 - в промоция - 228 лв. А имате ли мнение за немската марка " Marwel" . Модела е: Marwel Western-Gitarren 40” GW-291E EQ5. Сайта е : Visit My Website Или също немската "KIRKLAND" ? "Държа" на марката до толкова, че да е качествена и да има добро звучене. Редактирано Ноември 10, 2009 от 20092009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
20092009 Отговорено Ноември 17, 2009 Share Отговорено Ноември 17, 2009 След известно разглеждане се спрях на среден клас акустична китара модел: Stagg NA74MJCBB - James Neligan - A Klass, Electric-Acoustic Spruce Top & 4-Band EQ Линк: Stagg NA74MJCBB Stagg NA74MJCBB James Neligan-Acoustic Guitar w/ Spruce Top & 4-Band EQ An excellent quality made Electric-Acoustic Guitar. - Electro-Acoustic Mini jumbo cutaway guitar w/ solid Class-A Spruce Top & A3.2 B-Band EQ (4-band) - Back & Sides: Rosewood - Neck: Mahogany - Bridge: Rosewood - Fingerboard: Rosewood w/ pearloid boat inlays - Body Binding: maple - Headstock veneer: rosewood - Nut: Bone - Soundhole: wood + abalone inlay - Backstrip: Heringbone-style wood - Machine heads: Diecast gold-plated w/ white pearloid buttonPickguard: tortoiseshell - Electronics(active): under saddle B-Band™ PU + B-Band™ A3TX EQ w/Volume + B/M/T/P (±12 dB) + low battery test led - Outputs: 1 x standard 1/4" jack + 1 x XLR - Finish: highgloss - Strings: D'Addario. Сега ще я чакаме да пристигне... Благодаря за съветите и от мен Наздраве ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 18, 2009 Share Отговорено Ноември 18, 2009 Честито :-) Изборът наистина е труден при толкова много налични инструменти. Аз продължавам да си гласувам за Ямахите обаче Тъй като акустичните инструменти доста варират в класовете, за да не се въвеждаме в заблуждение - това, което бих определил като "среден клас" акустична китара е нещо от типа на Guild GAD 50, Larrivee 3-та серия, до към Taylor 3 серия, до към Мартин 15-та, т.е. около от около 8-900 до към 1300-1400 EUR. Високият клас и лютиерските изпълнения са доста доста скъпоструващи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts