tupoto kopele Публикувано Декември 15, 2005 Публикувано Декември 15, 2005 Понеже във форума членуват доста хора, които са издавали албуми или в каквато и да е друга форма музика, мисля че би било интересно да споделят какъв точно е бил пътят, който са извървели. Нали се сещате записване, продуциране, разпространение и така нататък. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 Скъпи съфорумници имам честта да ви съобщя, че благодарение на нас това се превърна в НАЙ-РАЗИСКВАНАТА ТЕМА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯТ МУЗИКАЛЕН ПОРТАЛ... Поздравления...уи ар грейт Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 трябва да се напия и да ми дойде музата... ...и пак не бих написал нищо,щото като порасна,ще искам да напиша я автобиография,я някой мемоар... Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 на никой не му се казва да не го копираме , че да ни дават и нас по МТВ Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Добре де, дайте съвет поне за ММ? Цитирай
Katsko Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 (Редактирано) Понеже във форума членуват доста хора, които са издавали албуми или в каквато и да е друга форма музика, мисля че би било интересно да споделят какъв точно е бил пътят, който са извървели. Нали се сещате записване, продуциране, разпространение и така нататък. пътят засега е тип "направи си сам".дано някой ден това се промени,но засега е така,може би затова на много хора не им се обяснява,а тези които са си намерили спонсор/мениджър/продуцент просто си го пазят в тайнакато знаеш нашенските условия,можеш ли да ги виниш? Редактирано Януари 7, 2006 от Katsko Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 7, 2006 Автор Отговорено Януари 7, 2006 (Редактирано) да верно е...и ние сме заложили на направи си сам пробвахме и по другия начин и честно казано човекът който адски много ни помагаше да се изявяваме като намазана псевдо банда, накрая ни го наби в гъзовете....ама по-добре щот аз хич не обичам намазани псевдо банди "...и после оня гъзар ще ни гледа само когато ни дават по телевизоръъъъъ" Редактирано Януари 7, 2006 от tupoto kopele Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 да верно е...и ние сме заложили на направи си сам пробвахме и по другия начин и честно казано човекът който адски много ни помагаше да се изявяваме като намазана псевдо банда, накрая ни го наби в гъзовете....ама по-добре щот аз хич не обичам намазани псевдо банди "...и после оня гъзар ще ни гледа само когато ни дават по телевизоръъъъъ" Предложиха ли ти договор за 5годинки в който АРТИСТЪТ има само задължения без почти никакви права и неустойка ако кривнеш 10 000 евро.А в същото време се оказва че тези два три листа нямат никаква стойност.Ако те интересува мога да ти споделя и повече, но предпочитам да е лично съобщение. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 само такива неща ли се случват наистина???? лооошоо..ама карай .....да го гухат и сега всички.........."...и сега оня гъзар ни гледа само когато ни дават по телевизоръъъъъ" П.С. това е песен на Уикеда Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Тук явно ще си пишем само двамата. Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Тук явно ще си пишем само двамата. Ти нали спря да пишеш? Цитирай
Recommended Posts