Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Понеже във форума членуват доста хора, които са издавали албуми или в каквато и да е друга форма музика, мисля че би било интересно да споделят какъв точно е бил пътят, който са извървели. Нали се сещате записване, продуциране, разпространение и така нататък.

• 3 weeks later...
Отговорено

Скъпи съфорумници имам честта да ви съобщя, че благодарение на нас това се превърна в НАЙ-РАЗИСКВАНАТА ТЕМА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯТ МУЗИКАЛЕН ПОРТАЛ...

Поздравления...уи ар грейт :happy::):)

Отговорено

трябва да се напия и да ми дойде музата...

...и пак не бих написал нищо,щото като порасна,ще искам да напиша я автобиография,я някой мемоар...

Отговорено (Редактирано)
Понеже във форума членуват доста хора, които са издавали албуми или в каквато и да е друга форма музика, мисля че би било интересно да споделят какъв точно е бил пътят, който са извървели. Нали се сещате записване, продуциране, разпространение и така нататък.

пътят засега е тип "направи си сам".дано някой ден това се промени,но засега е така,може би затова на много хора не им се обяснява,а тези които са си намерили спонсор/мениджър/продуцент просто си го пазят в тайна:cheers:като знаеш нашенските условия,можеш ли да ги виниш?

Редактирано от Katsko
Отговорено (Редактирано)

да верно е...и ние сме заложили на направи си сам :godbless:

пробвахме и по другия начин и честно казано човекът който адски много ни помагаше да се изявяваме като намазана псевдо банда, накрая ни го наби в гъзовете....ама по-добре щот аз хич не обичам намазани псевдо банди

"...и после оня гъзар ще ни гледа само когато ни дават по телевизоръъъъъ"

Редактирано от tupoto kopele
Отговорено
да верно е...и ние сме заложили на направи си сам :)

пробвахме и по другия начин и честно казано човекът който адски много ни помагаше да се изявяваме като намазана псевдо банда, накрая ни го наби в гъзовете....ама по-добре щот аз хич не обичам намазани псевдо банди

"...и после оня гъзар ще ни гледа само когато ни дават по телевизоръъъъъ"

Предложиха ли ти договор за 5годинки в който АРТИСТЪТ има само задължения без почти никакви права и неустойка ако кривнеш 10 000 евро.А в същото време се оказва че тези два три листа нямат никаква стойност.Ако те интересува мога да ти споделя и повече, но предпочитам да е лично съобщение. ;):);)

Отговорено

само такива неща ли се случват наистина????

лооошоо..ама карай .....да го гухат

и сега всички.........."...и сега оня гъзар ни гледа само когато ни дават по телевизоръъъъъ"

П.С. това е песен на Уикеда