Jump to content
Българският форум за музиканти

Май е време да кажа нещо за себе си....


Recommended Posts

1)nickname: james-assya

2)Възраст: 26

3)Образование: средно- рисуване

4)Вашият инструмент/и: китара и вокал

5)Предпочитан музикален стил: хеви метъл, рок....

6)Вашият вдъхновител: Джеймс Хетфийлд

7)Досегашни (не)реализирани проекти: някакви вокални кавъри на Металика и малко лични неща

8)Странични интереси: рисуване, писане

9)В кратце(или с две думи за вас самите):

 

Ами казвам се Ася, на 26 години съм, близо до София живея, свиря от известно време, но за съжаление с огромно прекъсване от 3 години и сега се опитвах да наваксам пропуснатото, но пък нямам много време... Напоследък се заех да пиша някои мои неща, и реших да се пробвам да пея, записах няколко вокални кавъри на металика, но с китарата нямам още нищо записано, боря се с лошо качество и недостатъчно време.... Но това няма значение обичм музиката и смятам да свиря и пея независимо дали ще бъде професионално или не, ще се радвам на вашата помощ и съвети както и да помогна с нещо ако мога и самата аз. Любими на всички времена са ми Металика, Джеймс Хетфийлд е човекът, който ме накара да свиря. Занимавам се също и с рисуване и писане (не само текстове на песни но и всякакви неща). Мисля че това са наи важните неща или поне нещата, които обичам да правя другите нямат занчение :)

Редактирано от james-assya
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мале мн се кефя на момичета които свирят на китара или на бас :) САМО ТАКА ! и се надявам да наваксаш с китарката :D:greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами какво да ви дам, имам само вокални кавъри на Металика, мога да сложа по един линк към тях качила съм ги в нета, китарата не съм я записвала още или поне нямам завършени неща, за кавъри не е много добра, нямам кои знае каква техника и саунда е лош, а пък личните неща се пишат по бавно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравей и добре дошла!

Чух ти някои от кавърите и мисля че имаш правилен подход към музиката, въпреки някои малки неточности. Но това е оправдано като за домашно демо. Интересно би ми било да се опиташ да попееш върху авторска музика. Например парчето от Този линк. Няма текст за сега, пробвай да импровизираш. :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за мнението. В интерес на истината имам доста мои авторски неща, които за съжаление са недовършени най-вече поради липса на време. Дори работих тук на форума на един колега върху една песен и обещах да я довърша, защото ми беше доста скапан гласа (бях болна) и трябва да запиша вокали върху нея, но гласа ми за съжаление твърде бавно се оправя, доста тежко го изкарах този бронхит. Но обещавам при първа възможност да пробвам да запиша нещо и върху твоята песен. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.