Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 ^Аз си мисля, че нашият мил съфорумник може би е консултант или има нещо общо с бизнеса, та затова горните неща му убягват, когато пише по тези теми.
chalgasucks Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 marvin : отиваш да си купиш кола даречем BMW и казваш ,че искаш да е M серия От другата страна без усмивка , без какъвто и да е жест за шега , майтап , хумор , консултанта ти подава ключове за фадрома и казва : за какво ти е това мощо BMW вземи си фадрома M5-30 тя е 15 литрова и е с 1000 коня
euphoriaburn Отговорено Ноември 3, 2009 Автор Отговорено Ноември 3, 2009 (Редактирано) Marvin, това не е шега защото за пореден път отиваш и те разочароват и ти пускат тъпата шега. Тогава бях с Пламен (chalgasucks) в магазина и ме напуши много кофти, за пореден път да липсва продукт ,за който всяка седмица питаш!!!! И както каза някой друг по добре е да ти се извини за липсата на продукта и да ти предложи алтернативи. На мен ми предлагаха 13ки + една 10ка дадарио ърни манджа с грозде и повече пари и защо? защото никой не му пука кои от какво има нужда та нали така те печелят, айй моля ти се. А ти ако работиш като продавач консултант моля те не слагай клиентите си под общ знаменател. Та ако не можеш смени си работата. Редактирано Ноември 3, 2009 от euphoriaburn
djbnz Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Аз мисля, че в РФ-а продаваха по отделно струни, взимаш си обикновен комплект и 1 струна отгоре.
euphoriaburn Отговорено Ноември 3, 2009 Автор Отговорено Ноември 3, 2009 Аз мисля, че в РФ-а продаваха по отделно струни, взимаш си обикновен комплект и 1 струна отгоре. Да но не от всички аа представи си ако тръгнеш да сглобяваш цялостен сет по отделно колко ще ти излезне.
Jorko_Beliata Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 (Редактирано) @ Евтим Абе, знаеш ли го... Може пък от рицарско благородство да брани честта потъпкана на онеправданите "консултанти" в някои магазини... Факт е, че освен едни похвалени по-горе музикалните дистрибутори в БГ не са клиентски ориентирани - РФ ги изкоментира маса народ, в Дайнакорд ми искаха капаро за китара от ТЕХЕН обект (беше в друг град), интересно ми е къде са се опитали да набутат на chalgasucks фадрома... @ chalgasucks ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААА! Редактирано Ноември 3, 2009 от Jorko_Beliata
djbnz Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 (Редактирано) ^Малко по-скъпо от един комплект, има Earnie Ball 10-46 и си купуваш 0.60-ка. Редактирано Ноември 3, 2009 от djbnz
Свилен Бас Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Понеже темата е доста четена, продавачите рано или късно ще минат през нея, освен ако не отиде в кошчето, та нека погледнат и тази - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=65163&hl= В нея се говори за сходен проблем с бас струните. П.П.: В момента чакам да ми пристигнат струни от УСА, а защо?
chalgasucks Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Роко това с Visiarts почти ми харесва ,но само Boomrеs са 10 - 60 Erniball sa 10 -56 ...
serengeti Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Аз си поръчвам струни от ибей излизат ми под 9 лева - тука са 14 или 15 зависи от магазина и даже ми подаряват по 25 перца на комплект които тука даже им искат по 1,50 . Ми гледайте си работата господа магазинери,нема да ви стъпим в дюкяните да ме гледате все едно ви дължа пари.
euphoriaburn Отговорено Ноември 3, 2009 Автор Отговорено Ноември 3, 2009 (Редактирано) Роко това с Visiarts почти ми харесва ,но само Boomrеs са 10 - 60 Erniball sa 10 -56 ... Според мен ДР хай биим имат повече напрежение и 10-56 ще свърщи работа. Въпросът, е че немогат да се намерат. Нищо поне някой друг може да го ползва това с Визиартс, както и мен ще ме спасява на моменти. Едит Серенгети: какви струни? Редактирано Ноември 3, 2009 от euphoriaburn
/BaSS FreaK/ Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 (Редактирано) напълно съм съгласен музикалните ни магазини в България (поне повечето) ''миришат'' и на мен ми се е случвало така слушай отговори: -Ами ний ше получим до една седмица не се тревожи ше поръчаме. След една седмица: -Казали сме че ше поръчаме?... ами ... ами... ний поръчахме ама те мн бързо свършиха. или пък 20 мин. ти разправят че тва дет го искам не било хубаво и ти дават тва дет имат -Ами да тва е мн хубаво ама виж тва го получихме миналата седмица и е най доброто за момента. абе мога да дам още 200 примера ама няма смисъл тва е България П.С. тва е мое мнение не казвам нищо срещу конкретни магазини но дори да е трагично си има и хубави музикални магазини извинявай че малко се отклонявам от темата Редактирано Ноември 3, 2009 от /BaSS FreaK/
chalgasucks Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Търся : аз:Превклиючвател (Switch) 5 степенен ,за китара с 3 единични адаптера при което отговора е следният продавач:-Той е 3 степене няма 5 степенен аз:-Как да няма ,има ! продавач:-Къде си виждал 5 адаптера на китара имаш три, тоест 3 степени . При което взима някакъв Скуаер и показва 1 ,2 и 3 ... а 4 и 5 като се замисля това беше мега най-бруталното излагане в музикален магазин . ДА отбележа, че магазина не беше в София
/BaSS FreaK/ Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 е и аз не съм от София но това направо ме разби баси излагацията :hysterical:
chalgasucks Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 много такива случки имам от глупави по глупави ... ама то в един момент става жалко
Recommended Posts