Yves Публикувано Октомври 30, 2009 Публикувано Октомври 30, 2009 Туй е моето изпълнение Честно казано мисля, че горе-долу го докарах свястно, но с изключение на солото. Не мога и тва си е... В него са по-фрапиращите неточности. В ритъма също има разни свинщини, но като цяло са в рамките на нормалното за моите стандарти Тва от мен...вие сте Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 (Редактирано) Звукът на китарите е готин. Не ми харесват флажолетите след всяко повтаряне на рифа и слайдовете, които си оставил да се чуват. Пробвай и още една китара на солото, което впрочем хич не е зле. Давай още Сабат. Редактирано Октомври 30, 2009 от KeRRANGKid Цитирай
Yves Отговорено Октомври 31, 2009 Автор Отговорено Октомври 31, 2009 Да ти кажа тва с флажолетите и аз го осъзнах, че съм се поолял, ама вече беше много късно и не ми се презаписваше Ми на солото са две китарите, даже с различни амп симулации и различни настройки. Обаче пък само едната има дилей и може би затова, а може би не съм ги паннал правилно... Ще се пробвам с още нещо на Сабат задължително...все пак на тях дължим всичко Благодаря за вниманието Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Това парче е първото което свирих с група И макар и два три тона никога не го изсвирихме добре Цитирай
james-assya Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Да ти кажа тва с флажолетите и аз го осъзнах, че съм се поолял, ама вече беше много късно и не ми се презаписваше Ми на солото са две китарите, даже с различни амп симулации и различни настройки. Обаче пък само едната има дилей и може би затова, а може би не съм ги паннал правилно... Ще се пробвам с още нещо на Сабат задължително...все пак на тях дължим всичко Благодаря за вниманието Мен пък ме кефят флажолетите стига да не са навсякъде и да не са толкова натрапчиви като в началото , а по-ниски и по-приглушени както са по-нататък. Готин е кавъра. Цитирай
LordOfIce Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) Според мен най- добре е станало солото,което е странното в цялата работа, защото си го изсвирил абсолютно вярно с оригинала, а на много по- лесни неща като например да заглушаваш ударите докато свириш рифа на куплета или пък самите удари имаш някои разминавки в темпото.. но всичко с врмето си- натискай и само напред! Редактирано Ноември 1, 2009 от LordOfIce Цитирай
Yves Отговорено Ноември 1, 2009 Автор Отговорено Ноември 1, 2009 Останалата част от солото наистина е доста близка, но много ми се набива в ушите бързата част в средата, в която не мога и не мога да оправя фразирането и ритъма. За заглушаването така предпочетох, понеже като ги заглушавам за мен лично малко се губи чара и все едно го свиря удряйки по тъпан. Пък и много боботи и се замазва цялата работа. Ритъма наистина го изпускам, признавам си Благодаря и на теб за оценката Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 (Редактирано) Още сабат още сабаТ! Ето урок за солото,който определено ще ти помогне! Едит: Пробвай да направиш китара с малко гейн,аз като свиря paranoid слагам 1-2 бас,требъл 6-7,гейн 4-5 и свучи перфектно (поне за мен) Редактирано Ноември 4, 2009 от Pwnzorafied Цитирай
Yves Отговорено Ноември 4, 2009 Автор Отговорено Ноември 4, 2009 Знам го тоя урок, мерси Ама не е там проблема...просто явно толкова са ми възможностите за момента и при по-бързо свирене омазвам Иначе ако изсвириш солата и ми ги пратиш ще направим един дует Просто нямам нерви да ги уча пък и явно съм малко куц в тях. Ами и на мен гейна ми е на толкова винаги, включително и тук Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Знам го тоя урок, мерси Ама не е там проблема...просто явно толкова са ми възможностите за момента и при по-бързо свирене омазвам Иначе ако изсвириш солата и ми ги пратиш ще направим един дует Просто нямам нерви да ги уча пък и явно съм малко куц в тях. Ами и на мен гейна ми е на толкова винаги, включително и тук Не знам как да записвам,Rammpkoff (сигурно съм объркал името ама се извинявам) ми обясняваше ама то толкова занимавка,че направо ми се откачи главата Иначе на видео мога да го запиша,ама не мисля , че ще ти върши работа. Цитирай
Recommended Posts