peshoy2k Публикувано Декември 14, 2005 Публикувано Декември 14, 2005 ето нещо, върху което поработих, малко по-класическо го направих, вкарах китарки с новия преамп, които не са цвете, но пък звука ме кефи ала Олдфийлд, скоро като монтирам новото пиезо ще постна и малко класическа . Дайте мнение за миксчето, сравнявам го с оригинала и не ми се струва много зле :think: линк: http://www.cmusicforum.com/pi/chi%20mai.mp3 Цитирай
don_pepinio Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Много добро миксче!Звучи много интересно,особено с китарките. Цитирай
jFog Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Гот е. Разбира се оригинала не съм го слушал от години... сега ме налегнаха спомени за микса, и той е гот,леко ми се струва че е много резливо или силно само можеби,клавирчето(това с основния мотив де) Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 (Редактирано) "може би" си прав , тенкс за отделеното време, скоро този преамп ще мине през кубенцето като проимам време и с новия компресор и мик ( как да не се похвали човек) ще стане треснята , да не забравяме и новия адаптер, който ще видим как ще го комбинирам ще извади хард-рокаджийски саунд , така или иначе скуаъра не го купиха, ще му залепя адаптера и .... Редактирано Декември 14, 2005 от peshoy2k Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Не познавам подробно произведението на Еннио, но предполагам си го изпълнил по оригиналната нотация както си е, без промени в композицията. Само че звучи по-рязко и резливо и спрямо оригинала, усещам и известна загуба на динамика, което влияе върху изразителността и го прави леееко по-студено. Това е. Инак А Олдфийлд - от него само хубави неща могат да се взаимстват, той е гениален. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 По отсечено ми звучи от оригинала и леко забързано сякаш,а като времетраене се е отразило като 27 секунди по-малко.Липсват някой от украшенията в ударната секция(а и тя е попроменена мисля) ,който в оригинала звучат много ефектно.Иначе с китарките наистина е хубаво направено. Иначе на Енио Мориконе съм фен и се радвам ,че не съм единствен Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 има малко добавки на органа примерно, ами то не съм го изпипвал много. Оригинала е с повече ефекти. Тук дилей не съм слагал изобщо, там основния мотив е изнесен лекинко у лево с дилей у десно и е правен с електронни инструменти, тука реших да звучи мааалко по-симфонично. може да се добавят някои ударни наистина и няма да звучи така студено, мн неща могат да се добавят, резнал съм го щот не съм го и довършил още Цитирай
Recommended Posts