рахата Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Много як джем се заформя! Кольо-но комент,Ивелин за пореден път ни показва класа,Зверо-много интересно с готин звук е забил,а Ултрамега-блуус! Ще се включа,като ми пристигне новата китарка,че сега... Цитирай
zwero Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 (Редактирано) Иначе това с монтажа с хоруса на пианото е много гтина идея, само че не съм убеден, че е на най доброто за целта място Е, надявам се че няма да ми се разсърдите с Ивелин... п.п. Радвам се че ви е допаднало де... Новите струни Еликсир (от Baby Thomas) и Гитар риг - 4, доста ме радват като звук. Редактирано Октомври 31, 2009 от zwero Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 31, 2009 Автор Отговорено Октомври 31, 2009 O, в никакъв случай, напротив. Колкото повече идеи, толкова по забавен става джема. Рахата, май още едно 20тина дена ще почакаш Цитирай
SviStyle Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Така и не се научих да използвам уауа педал.....,та си е неритмично Visit My Website Ама има време.....ще се науча.... Цитирай
Fashion Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Щом имам разрешение ще джемна . Ето скромното ми опитче . Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Е, надявам се че няма да ми се разсърдите с Ивелин... O, в никакъв случай, напротив. Аз дори се накефих, че членувам в твоя джем! Цитирай
vandenplas Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 ето и от мене едно непретенциозно пилене цък Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Много гот! А колко повече слушам записите на Кольо, толкова повече почвам да се кефя на Енгъл Може да драсна и аз нещо по-късно, ако се престраша Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 3, 2009 Автор Отговорено Ноември 3, 2009 Я, много нови варианти са се нароили и всичките интересни и различни. Супер, джема става посещаем и разнообразен. SviStyle Хубаво си го изсвирил, но с УАто наистина бавиш чат пат. Аз лично като свиря с УА сола( не много често) се старая да не тактувам в темпо на него а да го отварям и затварям бавно, в зависимост от фразата. И ми е по лесно, и си мисля, че и обикновено става интересно Fashnon Супер гот, благодаря ти за участието. Виж след теб има още, не си поставил точка на джема, та за напред да знаеш и да се раздаваш по често . Между другото, китарата ти ми се струва, че има доста състейн, каква е точно? Vandenplas Браво човек, много техника и хъс, мерси за свирнята Икарус, ще се радвам да се включиш. Иначе саунда на Енгълите е доста готин, на някои допада , на други не, но аз наистина си го харесвам. Това са наистина едни от най универсалните ампове, доколкото наистина можеш да свириш почти всичко с тях. Цитирай
Fashion Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Благодаря и аз,а китарата е Fender American Special Mahogany Stratocaster HSS ,марката към която се ориентирах, благодарение на консултациите ми с теб. Въпреки, че избрах махагонова и с хъм за бридж. Знаеш ,че съм стар металист . Цитирай
mexico Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Браво за трака! Браво и на участниците в джема! Реших и аз да лепна един истински бас под солото на Ивелин... и тогава разбрах, че kolio_k освен всичко друго е преподал един доста интересен урок на басистите дръзнали да се позаслушат в парчето!... копах, копах и се оср..... Ама ще го кача с адмирации още веднъж към kolio_k. nepreten_jam kolio_k,... много мъки ми причини човече! Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 3, 2009 Автор Отговорено Ноември 3, 2009 (Редактирано) Браво, жестоко си го направил, така звучи 10 пъти по яко от тъпия Хиперсоник. Басът всъщност си е чиста импровизация на миди клавиатурата, радвам се че го намираш сполучлив. Свирил съм доста време на бас, в момента нямам такъв ( все искам да си купя и все не опирам ) и се мъча просто да го наподобявам, но разбира се далеч не става като с истински Благодаря ти за якото включване Редактирано Ноември 3, 2009 от kolio_k Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 ^^Браво, Генерале! Много яко пощипваш баса от към магаренцето... Цитирай
mexico Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Ивелине, благодаря! И аз те обичам kolio_k - "Свирил съм доста време на бас..." - ха! BASS RULES! Радвам се, че ти хареса как е станало. Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Не са ми много в ръцете и главата тези стилове ма какво пък чак толкова ... не може да не се джемне на такъв готин бекинк трак . Tubeman-ът директно в компа, драсване на тейк и тук-там без кой знае какъв замисъл откъслечни втори китарки за да не е съвсем скучно и ей го - Цък. Браво за поредния хубав джем. Цитирай
Recommended Posts