edgecrusher Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Link Някой има ли точно този конкретен модел и ако да разглобявал ли е предния скрач-плейт? Интересува ме дали достъпа за 3-степенното ключе е от зад с отдена дупка, или има изрязан канал в тялото за кабелите под настоящото табло. Иска ми се да си взема една такава, но в никакъв случай няма да запазя оригиналния и вид, защото е покъртителен според моите изкривени металистки виждания , та искам да разбера дали ще мога някак си с по-минорна намеса да и променя външния вид. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 След справка с чичо Томан от Джърмъни се оказа че не е това което очаквах да видя. И ако взем атаква ще трябва да и прекроя фасона фундаментално! Псе пак ако на някой му се намира снимка от този изструмент в разфасован вид, ще съм много благодарен. Поне да видя какво е разположението на каналите по тялото. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 (Редактирано) ето така са всички кирии се монтират на пикгарда/скрачплейта, въпреки, че примерът не е съвсем точен, но то се подразбира... Ето и точния пример: Редактирано Октомври 28, 2009 от EAmechaniX Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Благодаря за детайлната информация! За съжаление като гледам, не може да се направи почти нищо без гадния пик-гард. Ще пропусна... Цитирай
spineless Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 (Редактирано) Не може ли да налепиш фурнир Редактирано Октомври 29, 2009 от spineless Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Разбира се, че може но това не се включва в уменията ми, а е смешно да знаимавам лютиер с подобен клас китара. Всъщност ме отказа вида дървесина от който е направено тялото и общото ниско качество на изработка. Може би в бъдеще ще помисля за къстъм мейд Теле. Цитирай
badValue Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 (Редактирано) не си разгледал много .... виж това и сам ще си отговориш....(отзад има дупки само за струни-> стрингТру) канали отпред може и да няма, ама е МАЛКО вероятно .... /имам теле в което отпред е копано само за 2та адаптера и "controlPlate" ... кабелите минават през свързващи дупки, нек-(като се махне грифа лесно се прави тази, а другите са "стандартни" ) -> бридж -> controlPlate -> жак/ за по-метал -> john5 .. само дето е цената х2 Редактирано Октомври 29, 2009 от badValue Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Благодаря за коментара,но гледах точно същатата страница. Колегата по-горе е приложил и "голи" снимки. Всичко е ясно вече. Мача е продаден! Цитирай
Recommended Posts