npace Публикувано Декември 13, 2005 Share Публикувано Декември 13, 2005 Трябва ми нещо за 1 китара - акустична. Пиеса или нещо от сорта. Демек без вокали без барабани без шредове. Някакви идеи? На гитар про ако е - перфектно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 13, 2005 Share Отговорено Декември 13, 2005 Че на http://mysongbook.com няма ли? Аз поне съм свалял доста за класическа китара. Бах, Ветовен, Паганини, какво ли не... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Декември 13, 2005 Share Отговорено Декември 13, 2005 Пауъртабс Има доста класика Има на Ричито Блекмора неща за клас китара с ренесансово звучене се води Той има доста убави неща за 1(Уно) китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Декември 13, 2005 Автор Share Отговорено Декември 13, 2005 ми знам си ги сайтовете питах за конкретни песни особено ако не се свирят с пръсти защото съм зле Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tokay-Ihto Отговорено Декември 14, 2005 Share Отговорено Декември 14, 2005 Beyond The Sunset на Blackmore може да ти хареса и не е трудно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Декември 16, 2005 Share Отговорено Декември 16, 2005 Да много кефи сънсета ето и други тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts